!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
jSkyline:
--- Quote from: kakwkei on November 12, 2009, 06:33:12 PM ---Παρεπιπτοντως, εθεαθη στην Γλυφαδα παρκαρισμενο πανω στην Μεταξα, σημερα το μεσημερι, κιτρινο Skyline με ελληνικες πινακιδες, δεξιοτιμονο :zalistika:
--- End quote ---
Ειναι GT-S το κιτρινο και οχι GT-R...ΟΚ, καλο ειναι βεβαια δεν λεω αλλα... :P
kakwkei:
Group painting, στο γκαραζ μου παιδια! Θα φερω κ 3-4 μοντελακια αλλα playboy να μας πλενουν τα αυτοκινητα, με αφρους κ μπουρμπουλήθρες! Και για ολο το event, θα σας κανω κ τιμες ευκαιριας! Θα κρατησω απο τον καθενα σας την μια απο τις ζαντες που θα βαψετε! Φασουλι το φασουλι, θα αλλαξω κ εγω ζαντες αν γινει ετσι :llol: :exaclty:
nmwisima:
Και μεις θα φύγουμε σε 3ποδα!!!! :llol: :llol: :llol:
leonidas11b:
--- Quote from: kakwkei on November 12, 2009, 07:16:33 PM ---Group painting, στο γκαραζ μου παιδια! Θα φερω κ 3-4 μοντελακια αλλα playboy να μας πλενουν τα αυτοκινητα, με αφρους κ μπουρμπουλήθρες! Και για ολο το event, θα σας κανω κ τιμες ευκαιριας! Θα κρατησω απο τον καθενα σας την μια απο τις ζαντες που θα βαψετε! Φασουλι το φασουλι, θα αλλαξω κ εγω ζαντες αν γινει ετσι :llol: :exaclty:
--- End quote ---
Mesa!Αλλά........... εγώ θα κάνω το casting στις κοπέλες και θα σου δώσω 2 ζάντες! :P
:excited: :finger: :yeah: :tease: :hello: :trelgel:
kakwkei:
Οκ εκλεισε! Και οταν λεω μοντελα, εννοω μοντελα! Miss Βουνισια Ποδια 2008 η μια, Miss Βουλγαρικα Μπουτια 2007 η δευτερη, και η τριτη εχει διακριθει στον παγκοσμιου φημης διαγωνισμο Πιο καλοντυμενο μοντελο στην κατηγορια 100-120 κιλα!! Ειδατε ε? τι σας εχω τι σας εχω, τυχερουληδες! Οποτε, 1+1+1+2 ζαντες = 5 ζαντες... μια χαρα! Θα βαλω τις 4 κ θα κρατησω κ μια ρεσερβα! Μονο να μου τις φερετε με φρεσκα λαστιχα εεε! :llol: :llol: :hello: ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version