!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Spyrosmx:
--- Quote from: leonidas11b on November 10, 2009, 08:56:21 PM ---Σήμερα είδα το Σπύρο (spyrosmx) στη παραλιακή και από τι μου είπε μόλις είχε παραλάβει το ΜΧ5 του από τον Κατσινα που το είχε πάει για να του επιδιόρθωση τη κουκούλα, που του έσκισαν (οι ~!@#$%^&*()_+) την προηγούμενη πέμπτη.
Σπύρο βάλε καμιά φώτο να δούμε τη δουλεία σου έκανε! :nod:
Έχει πάρα πολύ ωραία ζάντα!!!!! :yeah:
--- End quote ---
Oντως...παρελαβα τον 'κουμπαρα' μου (σαν κουμπαρας ειναι με το σκισιμο στην κουκουλα :llol:)
Spyrosmx:
--- Quote from: leonidas11b on November 10, 2009, 08:56:21 PM ---Σήμερα είδα το Σπύρο (spyrosmx) στη παραλιακή και από τι μου είπε μόλις είχε παραλάβει το ΜΧ5 του από τον Κατσινα που το είχε πάει για να του επιδιόρθωση τη κουκούλα, που του έσκισαν (οι ~!@#$%^&*()_+) την προηγούμενη πέμπτη.
Σπύρο βάλε καμιά φώτο να δούμε τη δουλεία σου έκανε! :nod:
Έχει πάρα πολύ ωραία ζάντα!!!!! :yeah:
--- End quote ---
Συναντηση κορυφης ! Oντως...παρελαβα τον 'κουμπαρα' μου (σαν κουμπαρας ειναι με το σχισιμο :llol:) Θα ανεβασω φωτο αυριο .
:thx: Leo !
xenos:
--- Quote from: leonidas11b on November 12, 2009, 06:56:21 PM ---Τραγικοί είστε! :yawn:
Θέλω και εγώ να τις βάψω να πάρω αριθμό και να μπω στη σειρά ή θα κάνουμε κάνα group ντου στο γκαράζ του kakwkei!!!!! :hilarious:
:finger: :yeah: :tease:
:gl: kakwkei
--- End quote ---
+1 στο painting day! (εγώ έχω σιδερένιες, εύκολα πράγματα... :angel:)
simkoz:
--- Quote from: xenos on November 13, 2009, 09:34:32 AM ---
--- Quote from: leonidas11b on November 12, 2009, 06:56:21 PM ---Τραγικοί είστε! :yawn:
Θέλω και εγώ να τις βάψω να πάρω αριθμό και να μπω στη σειρά ή θα κάνουμε κάνα group ντου στο γκαράζ του kakwkei!!!!! :hilarious:
:finger: :yeah: :tease:
:gl: kakwkei
--- End quote ---
+1 στο painting day! (εγώ έχω σιδερένιες, εύκολα πράγματα... :angel:)
--- End quote ---
Εγώ έχω 4 αλουμινένιες από 1.8. Δεν μπορώ όμως να τις βάψω γιατί περιμένω από τον Option-D να διαλέξει το πιο σούπερ χρώμα. Προς το παρών έχουν πέσει στο τραπέζι το άσπρο και το λαχανί.
Περιμένω προτάσεις...
simkoz:
--- Quote from: dimsabas on November 13, 2009, 09:09:31 AM ---Το θέμα είναι πώς ανέβηκε εκεί πάνω... :yawn:
--- End quote ---
Βρέ, βρε, βρε κοίτα ποιός έσκασε μύτη στο φόρουμ....
Καιρός ήταν δάσκαλε...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version