!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (125/299) > >>

kakwkei:
nmwsima plaka ekana nomizw oti fainotan apo to post mou! O theo einai kollhtos mou, opote einai friendly joke, mhn arpazesai! :exaclty:

nmwisima:

--- Quote from: kakwkei on November 12, 2009, 06:26:16 PM ---nmwsima plaka ekana nomizw oti fainotan apo to post mou! O theo einai kollhtos mou, opote einai friendly joke, mhn arpazesai! :exaclty:

--- End quote ---

Χε, χε, δεν αρπάχτηκα ΚΑΘΟΛΟΥ, δεν ξέρω πως σκατά δώθηκε αυτή η εντύπωση, αλλά δεν ισχύει!!!

Αφού σου απάντησα με αστείο και σου πα ότι θα έρθω να βάψω και εγώ στο γκαράζ σου! :coolio:

Ακόμα περιμένω από ευγένεια να πεις "ναι, βέβαι, όποτε θέλεις" :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:

kakwkei:
Παρεπιπτοντως, εθεαθη στην Γλυφαδα παρκαρισμενο πανω στην Μεταξα, σημερα το μεσημερι, κιτρινο Skyline με ελληνικες πινακιδες, δεξιοτιμονο :zalistika:

kakwkei:
Οκ, τοτε μεταχαρας! Εισαι καλοδεχουμενος, θα με βοηθησεις κιολας να βαψουμε πρωτα τις ζαντες του Τεο φυστικί  :llol: :llol: :llol: :llol:

leonidas11b:
Τραγικοί είστε! :yawn:
Θέλω και εγώ να τις βάψω να πάρω αριθμό και να μπω στη σειρά ή θα κάνουμε κάνα group ντου στο γκαράζ του kakwkei!!!!! :hilarious:
 :finger: :yeah: :tease:

:gl:   kakwkei

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version