!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

logo Mymx5 - αυτοκόλλητα

<< < (10/26) > >>

Veros:

--- Quote from: gianic on February 09, 2018, 07:17:19 PM ---Νομιζω οτι απεχει λιγο το αυτοκολλητο απο τη φιλοσοφια μιας και το αλογο ειναι ουσιαστικο το μεσο κι οχι ο συνοδηγος . Δηλαδη αν το παρεις αναποδα ειναι σαν να ειναι ο οδηγος καβαλα στο αλογο κι εχει συνοδηγο το miata απο πισω.

Ισως να εφτιαχνες κατι τυπου μινοταυρο ή κενταυρο,  δηλαδη μισο miata μισο αλογο ωστε να αποτυπωθει με μια αλλη λογικη η φιλοσοφια αυτη πανω στο αυτοκολλητο.

EDIT: Και τωρα που το ξαναβλεπω θα μπορουσε να αλλαξουν θεση τα αξεσουαρ των ζωντων. Δηλαδη να φοραγε ο ανθρωπος τον κωνο και το αλογο το κρανος . Νομιζω θα ειχε ενα ενδιαφερον αυτη η αντιθεση.

--- End quote ---
Και δεν μου λες ! Πως θα καταλάβαινε κάποιος ότι είναι άλογο αφού το σώμα θα είναι στο αμάξι μέσα και για κεφάλι θα έχει κράνος ; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Παιδιά θα κάνω μια ακόμα δοκιμή και μετά θα επιλέξουν οι διαχειριστές ότι θέλουν !

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

MadGeorge:
Εγω λεω αυτο που φαινονται και τα σημάδια του λάστιχου και καλα.
Αλλα χωρις τον κώνο στο κεφαλι του αλόγου.

jSkyline:

--- Quote from: spoumi on February 09, 2018, 05:10:58 PM ---Βλέπω πολύ camber στις φωτό.
Γενικά είναι ξεκάθαρο ότι το αμάξι είναι stanced.

--- End quote ---

Είπα να μη μιλήσω αλλα ξέρω οτι για μένα είναι αυτή η πάσα!

Να υπενθιμίσω οτι το ΜΧ5 δεν βγαίνει καγκουρεμένο με κινέζικη ανάρτηση και JR ζάντες! Ξέρω οτι πολλοί έχετε μπερδευτεί με τα πρότυπα που κυκλοφορούν εδω μέσα και όχι μόνο! Με μία απλή αναζήτηση όμως στο νετ θα διαπιστώσετε οτι το ΜΧ φοράει μια πολύ αξιόλογη ανάρτηση της Bilstein και εξαιρετικές ζάντες απο την BBS και την Enkei (απο το ΝΑ μέχρι και το ΝD!)

spoumi:

--- Quote from: jSkyline on February 09, 2018, 11:50:59 PM ---
--- Quote from: spoumi on February 09, 2018, 05:10:58 PM ---Βλέπω πολύ camber στις φωτό.
Γενικά είναι ξεκάθαρο ότι το αμάξι είναι stanced.

--- End quote ---

Είπα να μη μιλήσω αλλα ξέρω οτι για μένα είναι αυτή η πάσα!

Να υπενθιμίσω οτι το ΜΧ5 δεν βγαίνει καγκουρεμένο με κινέζικη ανάρτηση και JR ζάντες! Ξέρω οτι πολλοί έχετε μπερδευτεί με τα πρότυπα που κυκλοφορούν εδω μέσα και όχι μόνο! Με μία απλή αναζήτηση όμως στο νετ θα διαπιστώσετε οτι το ΜΧ φοράει μια πολύ αξιόλογη ανάρτηση της Bilstein και εξαιρετικές ζάντες απο την BBS και την Enkei (απο το ΝΑ μέχρι και το ΝD!)

--- End quote ---

Σωστά.
Εξαιρετικές όπως πολύ σωστά ανέφερε ο συμφορουμίτης μας..

jSkyline:
Ποιοτικά είναι... εμφανισιακά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version