!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
logo Mymx5 - αυτοκόλλητα
Veros:
--- Quote from: jSkyline on February 10, 2018, 12:00:41 AM ---Ποιοτικά είναι... εμφανισιακά εντάξει υπάρχουν και χειρότερα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Θα συμφωνήσω !
Έχω βάλει τις ncfl και δεν βρίσκω κάτι άξιο για να τις αλλάξω . Όποια άλλη ζάντα μου αρέσει ζυγίζει τουλάχιστον 30% περισσότερο .
Έχεις μήπως το σχέδιο από το παλιό logo σε psd η εικόνα χωρίς background ?
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
Δεν το έχω αλλά δεν είναι και δύσκολο να το ξαναφτιαξω. Επίσης από γραμματοσειρες έχω μερικές χιλιάδες για να δοκιμάσω. Κάνε την προσπάθεια σου και αν έχεις θέμα πες μου να δημιουργήσω κάτι
Veros:
--- Quote from: jSkyline on February 10, 2018, 12:15:32 AM ---Δεν το έχω αλλά δεν είναι και δύσκολο να το ξαναφτιαξω. Επίσης από γραμματοσειρες έχω μερικές χιλιάδες για να δοκιμάσω. Κάνε την προσπάθεια σου και αν έχεις θέμα πες μου να δημιουργήσω κάτι
--- End quote ---
Καλά και εγώ έχω και το περίγραμμα το ίδιο και γραμματοσειρές .
Σκεφτόμουν όταν τελειώσω (ένα δύο ακόμα) να τα βάλουμε σε ένα ποστ και να επιλέξουν ποιο να εκτυπώσουμε.
Να έχουμε όλοι στα αμάξια ένα μικρό διακριτικό διότι μέχρι στιγμής δεν είχα δει να έχουμε τίποτα .
Veros:
Μια αλλαγή χωρίς άλογο και ένα (και τελευταίο ) εντελώς καινούργιο .
selito:
Το τελευταίο μου αρέσει πιο πολύ απ'όλα νομίζω..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version