!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
logo Mymx5 - αυτοκόλλητα
RustRat:
Το τελευταίο που εφτιαξες μου αρέσει. Less is more, βγαλε το κυκλικό περίγραμμα και ειναι πολυ καλό
Sent from my iPhone using Tapatalk
panos2171:
Κι εμένα μου άρεσε αρκετά το τελευταίο. Για δοκίμασε να βγάλεις το κυκλικό πλαίσιο και να ισιώσεις λίγο τις γραμματοσειρές ώστε να πάρουν λίγο απόσταση από το αυτοκίνητο.
spoumi:
--- Quote from: ted33 on February 09, 2018, 02:55:45 PM ---Εγω νομιζω τα εξης
1) Φευγει το mymx5.gr και μενει ως εχει (απλα το Greece γινεται HELLAS)
2) Φευγει το mymx5.gr και το miata club of Greece-Hellas παει επανω. Ετσι φαινεται ξεκαθαρα το since2008 και ξεκαθαρα και το miata club
--- End quote ---
Νομίζω ότι είσαι σε λάθος σάιτ.
Πέρα από την πλάκα καλό είναι τα περί club, Greece, Hellas να μην υπάρχουν.
Άλλωστε δεν θεωρούμε ότι είμαστε club αλλά μια καλή παρέα.
Μου άρεσε το πρώτο αρκετά απλά χωρίς το να γράφει το μοντέλο και να έχει το since.
Ακόμα και με το αλογο/unicorn όσο περνάει η ώρα το συνηθίζω και μου αρέσει.
Θα μπορούσαμε να έχουμε έκδοση τρολιάς και ένα πιο σοβαρό.
Από και και πέρα οι γνώμες και τα γούστα είναι σαν τις κωλ#$%^δες. Όλοι έχουν από μία.
Προσπάθησε να πάρεις ιδέες από ό,τι λέει ο καθένας και αφού έχεις την όρεξη κατέληξε κάπου.
Veros:
--- Quote from: RustRat on February 09, 2018, 04:00:33 PM ---Το τελευταίο που εφτιαξες μου αρέσει. Less is more, βγαλε το κυκλικό περίγραμμα και ειναι πολυ καλό
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Μόλις το δοκίμασα χωρίς κύκλο και βγήκε χάλια .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ted33:
--- Quote from: spoumi on February 09, 2018, 04:08:56 PM ---
--- Quote from: ted33 on February 09, 2018, 02:55:45 PM ---Εγω νομιζω τα εξης
1) Φευγει το mymx5.gr και μενει ως εχει (απλα το Greece γινεται HELLAS)
2) Φευγει το mymx5.gr και το miata club of Greece-Hellas παει επανω. Ετσι φαινεται ξεκαθαρα το since2008 και ξεκαθαρα και το miata club
--- End quote ---
Νομίζω ότι είσαι σε λάθος σάιτ.
Πέρα από την πλάκα καλό είναι τα περί club, Greece, Hellas να μην υπάρχουν.
Άλλωστε δεν θεωρούμε ότι είμαστε club αλλά μια καλή παρέα.
Μου άρεσε το πρώτο αρκετά απλά χωρίς το να γράφει το μοντέλο και να έχει το since.
Ακόμα και με το αλογο/unicorn όσο περνάει η ώρα το συνηθίζω και μου αρέσει.
Θα μπορούσαμε να έχουμε έκδοση τρολιάς και ένα πιο σοβαρό.
Από και και πέρα οι γνώμες και τα γούστα είναι σαν τις κωλ#$%^δες. Όλοι έχουν από μία.
Προσπάθησε να πάρεις ιδέες από ό,τι λέει ο καθένας και αφού έχεις την όρεξη κατέληξε κάπου.
--- End quote ---
Γιατι λες ειμαι σε λαθος σαιτ? Απ τη στιγμη που καποιος ρωταει γνωμες νομιζω οτι ο καθενας μπορει να αναφερει τη δικη του! Ετσι πραττω και εγω
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version