!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

logo Mymx5 - αυτοκόλλητα

<< < (6/26) > >>

ted33:
Εγω νομιζω τα εξης

1) Φευγει το mymx5.gr και μενει ως εχει (απλα το Greece γινεται HELLAS)
2) Φευγει το mymx5.gr  και το miata club of Greece-Hellas παει επανω. Ετσι φαινεται ξεκαθαρα το since2008 και ξεκαθαρα και το miata club

selito:
Επειδή εκτός από το mymx5 υπάρχει και το miata club of greece καλό θα ήταν να μην υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δημιουργεί κάποια σύγχηση..

Veros:
Δέν γίνεται να γράψουμε mx5 club καθως υπάρχει άλλο mx5club greece.
Οστόσο ναί αφήνουμε την ιδέα των 3 μοντέλων και πάμε καθαρά για na που ηταν και η αρχή των mx5.
Mία ακόμα εκδοχή του logo σε στρογγυλή μορφή μετά απο αυτό θα το αλλάξω αλλη μια φορα αλλα θα το κάνω εντελώς διαφορετικό.

Αυτό ;

jSkyline:
To Miata Club Of Greece είναι άλλο και αναφέρεται στο mx5.gr

Το φόρουμ ειναι το mymx5.gr δεν ξέρω αν κρίνεται απαραίτητο το rebranding του φόρουμ αυτή τη στιγμή. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αποθαρρύνω τον @Veros απο τη δημιουργία μιας νέας ιδέας. Τα παλιά αυτοκόλλητα πάντως δεν ήταν άσχημα και μια απλή σιλουέτα του MX5 είναι μια χαρά.

Για όσους δεν γνωρίζουν η δεν θυμούνται το παλιό αυτοκόλλητο ανεβάζω μια φωτό που ψιλοφαίνεται.

Veros:
Ωραίο και απλό το παλιό λογότυπο αν και δέν το είχα βρεί πουθενά και έτσι άρχισα να φτιάχνω ένα ακόμα.
Σε πολύ διαφορετικό χαρακτήρα βέβαια το δικό μου.
Ότι θέλετε απλά ότι και άν επιλέξετε να το τυπώσουμε ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version