!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ NC...
Stefanos1.8:
Περαστικά για το πόδι...
χαχαχαχα σε ευχαριστώω
topetwrx:
--- Quote from: LetThingsDrift on May 28, 2017, 07:04:49 PM ---
Καλησπέρα και καλωσόρισες,
2) όλο το πίσω σύστημα ρχ με ημιαξόνια, όλα τα άκρα, φρενα, διαφορικό και αντιστρεπτική γύρω στα 450€
Sent from my iPhone using Tapatalk
--- End quote ---
Για εξηγήστε μου λίγο το παραπάνω. Ταιριάζει το πίσω σύστημα του RX8 στο NC; Πιο το πλεονέκτημα σε σχέση με αυτό του NC; Πολύ μικρό κόστος πάντως νομίζω!
ted33:
Το βαζουν συνηθως οσοι θελουν μπλοκε με κοντυτερη σχεση! Για τα υπολοιπα δεν νομιζω οτι αξιζει παρα μονο εαν πας για επομενη μετατροπη για περισσοτερα αλογα που και παλι με τα φρενα του NC δεν θα αντιμετωπισεις προβλημα μεχρι καποια ορισμενη ιποδυναμη. Και κατα την γνωμη μου δεν ειναι 100% ενδεδειγμενο διοτι καπου κοβεις/τρυπας το αυτοκινητο στις βασεις που καλυτερα να το αποφυγεις! Τωρα τα μπροστινα φρενα του RX8 προσθετουν απλα βαρος!!!
topetwrx:
Κατάλαβα! Ειδικά τα τρυπήματα που είπες ότι χρειάζονται το κάνουν κατευθείαν αποτρεπτικό!
Sakis:
Η πρώτη τοποθέτηση του πίσω μέρους του RX8 σε NC έγινε στη Θεσσαλονίκη και ήταν στο δικό μου (να τα λέμε και αυτά ;D) μία περίοδος που οι περισσότεροι μάστορες ισχυρίζονταν ότι δεν έμπαινε, μετά ακολούθησαν και άλλοι.
Μετατοπίζεται λίγο ο κεντρικός άξονας για να μπει. Βέβαια μαζί με το διαφορικό αναγκαστικά βάζεις και τα ημιαξόνια και τα μουγιέ του RX8. Αυτό σημαίνει ότι έχεις πιο χοντρά ημιαξόνια που έχουν προοριστεί για ένα αμάξι με 225 άλογα (αρχικά) άρα είναι πιο ενισχυμένα. Αυτό είναι υπέρ σε περίπτωση που στο μέλλον θέλεις να πας σε πιο extreme τουρμπο βελτιώσεις (χωρίς να σημαίνει ότι του NC δεν επαρκούν).
Βάζοντας τα μουαγιέ συνήθως 9/10 περιπτώσεις (μαζί και εγώ) βάζουν και τα πίσω δισκόφρενα του RX8 που είναι πιο μεγάλα επομένως βελτιώνεις και τα πίσω φρένα σου (χωρίς να σημαίνει ότι και του NC δεν είναι αρκετά καλά).
Επίσης, το διαφορικό του RX8 έχει 4.44 κορονοπήνιο ενώ του NC (1,8 5 τάχυτο) έχει 4.1. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αλλάζεις το βήμα, φαντάζομαι ξέρεις τα υπερ και τα κατά μιας τέτοιας μετατροπής από τη στιγμή που ασχολείσαι με τον tuning.
Τέλος, αν αποφασίσεις να πας σε τέτοια μετατροπή, αφού θα μπει στο συνεργείο, με άλλα ~100 ευρώ περίπου τσιμπάς και τις αντιστρεπτικές του RX8 που είναι πιο χοντρές. Έτσι έχεις ένα πολύ ωραίο και ολοκληρωμένο πακέτο βελτίωσης. Θα δεις μεγάλη διαφορά από την πρώτη κιόλας βόλτα
Εμένα προσωπικά αυτή η μετατροπή είναι "value for mone" από όλες τις απόψεις :yeah:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version