!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ NC...
Stefanos1.8:
Θέλω να αγοράσω το NC 1,8 και λόγο οικονομικής κρίσης προσπαθώ να υπολογίσω το κόστος για τα εξεις :
1. Τι κόστος έχει να κάνω ενα απλό NC ( Πρίν του 09) να μοιάζει με το 20th Anniversary(ζάντες,μπροστινό strut bar,φώτα και προφυλακτήρες fl)
2. Κόστος μπλοκέ rx8 μαζί με το τελικό
3. Κόστος ελατήρια χαμηλόματος eibach
4. Κόστος αντιστρεπτικές rx8
5. Κόστος για ολόσομη εξάτμηση (μαζί με χταπόδι)
6. Κόστος φίλτρο εισαγωγή
7. Κόστος για ένα καλό πρόγραμμα
Επίσεις θέλω να μου πείτε αν υπάρχουν δυναμομετριμένα NC 1,8 με αυτές τις βελτιώσεις και τι νούμερα έδειξαν....
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας.
LetThingsDrift:
--- Quote from: Stefanos1.8 on May 28, 2017, 06:28:57 PM ---Θέλω να αγοράσω το NC 1,8 και λόγο οικονομικής κρίσης προσπαθώ να υπολογίσω το κόστος για τα εξεις :
1. Τι κόστος έχει να κάνω ενα απλό NC ( Πρίν του 09) να μοιάζει με το 20th Anniversary(ζάντες,μπροστινό strut bar,φώτα και προφυλακτήρες fl)
2. Κόστος μπλοκέ rx8 μαζί με το τελικό
3. Κόστος ελατήρια χαμηλόματος eibach
4. Κόστος αντιστρεπτικές rx8
5. Κόστος για ολόσομη εξάτμηση (μαζί με χταπόδι)
6. Κόστος φίλτρο εισαγωγή
7. Κόστος για ένα καλό πρόγραμμα
Επίσεις θέλω να μου πείτε αν υπάρχουν δυναμομετριμένα NC 1,8 με αυτές τις βελτιώσεις και τι νούμερα έδειξαν....
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τον χρόνο σας.
--- End quote ---
Καλησπέρα και καλωσόρισες,
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε αρκετά γιατί έχω κάνει κάμποσα από αυτά και έχω ψάξει και για όλα τα υπόλοιπα σχεδόν...
1) νομίζω είναι από τις πιο κοστοβορες αλλαγές...Προφυλακτήρες, φανάρια, προβολακια, ζαντες και τα συναφή αν πας σε μεταχειρισμένα που είναι σπάνια του anniversary θεωρώ, θα είσαι κοντά στα 1200€-1500€, καινούργια μιλάμε για πολύ περισσότερα που δεν έχω ασχοληθεί ποτε να ψάξω...
2) όλο το πίσω σύστημα ρχ με ημιαξόνια, όλα τα άκρα, φρενα, διαφορικό και αντιστρεπτική γύρω στα 450€
3) ελατήρια χαμηλωματος eibach μεταχειρισμένα από 70-100€, καινούργια περίπου στα 160€
4)Αντιστρεπτική μπροστά αν τσιτωσεις και τον έμπορα που θα πάρεις όλο το πίσω σύστημα ρχ ίσως με 50€-60€ ακόμα σου την δώσει αλλιώς αγορά και οι 2 μαζί πάνε 120€-150€
5)Κόστος για ολόσωμη από χταπόδι μέχρι πίσω εξαρτάται που θα πας, ποιότητα υλικού, αν θες διμπουκο η μόνο τελικό, "μαεστρία" μάστορα...Χταπόδι, 200αρης καταλύτης, μεσαίο, τελικό υπολόγιζε από 600€-1000€ μπορεί και παραπάνω αναλόγως που θα πας ξαναλέω
6) φίλτρο και εισαγωγή αναλόγως τι θέλεις. Αν θέλεις ένα φίλτρο ελευθερας στο μαμά φιλτροκουτι γύρω στα 45-55€ αν θέλεις cai με ότι αυτό συνεπάγεται μπορείς να βρεις από 150 έως 350€ που κάνει η κορυφαία της ΑΕΜ αυτή την στιγμή αν δεν κάνω λάθος.
7) προγραμμα πάλι εξαρτάται πως, που, αν έχει δωρεάν μελλοντικά flashαρισματα η αλλες παροχες και support από 250€-600€.
Και τέλος υπάρχουν δυναμομετρημένα NC με τα παραπάνω πράγματα γύρω στα 140-145 άλογα στρόφαλο
Αν ειπα κάτι λάθος οποιαδήποτε διόρθωση δεκτή!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stefanos1.8:
Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύ κατατοπιστική απάντηση...
Jhngeorgas:
--- Quote from: Stefanos1.8 on May 28, 2017, 07:31:57 PM ---Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση και πολύ κατατοπιστική απάντηση...
--- End quote ---
Θέλεις να σου δώσω το δικό μου που είναι έτοιμο ? Μόνο facelift θέλει και είσαι έτοιμος :P
Αστειεύομαι ;)
Με το καλό η αγορά αν δεν σε κάλυψε κάπου ο Αντρέας , ρώτησε ότι θες :)
p.s @LetThingsDrift πραγματικά σου πάει το πόδι, είδες μπορείς να βοηθάς κ τον κόσμο έτσι :P
LetThingsDrift:
--- Quote from: Jhngeorgas on May 28, 2017, 07:59:14 PM ---
Θέλεις να σου δώσω το δικό μου που είναι έτοιμο ? Μόνο facelift θέλει και είσαι έτοιμος :P
Αστειεύομαι ;)
Με το καλό η αγορά αν δεν σε κάλυψε κάπου ο Αντρέας , ρώτησε ότι θες :)
p.s @LetThingsDrift πραγματικά σου πάει το πόδι, είδες μπορείς να βοηθάς κ τον κόσμο έτσι :P
--- End quote ---
Υπόσχομαι ότι αν γίνω γρήγορα καλά θα συνεχίσω να βοηθάω :P Δεν μπορώ άλλο θέλω να οδηγήσω :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version