!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Ενοικιαση NC....

<< < (2/5) > >>

jSkyline:
Ε πες μας και τις εντυπωσεις σου και τι γενικά αποκόμισες από την οδηγηση!

Ozymandias:
Να ξεκινησω λεγοντας οτι πριν το ΜΧ5 εχω οδηγησει ενα 206CC  :-[ ( Το πρωτο μου αυτοκινητο. seemed like a good choice at the time) ενα Cooper, ενα Cooper S και ενα ελαφρως αναβαθμισμενο 1800αρι Α3. Το τελευταιο μου αυτοκινητο στο εξωτερικο ηταν ενα Forester

Τι μου αρεσε λοιπον στο ΜΧ5..... Υποψιν οτι ηταν ενα MIDI 1800αρι NC

Το ποσο αμεσο ειναι
Η θεση οδηγησης
Το συστημα συμπλεκτης-λεβιες-σασμαν
Η στοιβαροτητα του για ανοιχτο αυτοκινητο.

Τι ΔΕΝ μου αρεσε
Ειναι αργο και ενω σε προδιαθετει για γρηγορη οδηγηση στο τελος της ημερας δεν σε αποζημιωνει. Το παρατηρησα ειδικα στις γρηγορες επαναλλαμβανομενες στροφες, εκει που το MINI ειναι στο στοιχειο του, στο MX5 πρεπει να υπολογισεις πολυ καλα την ταχυτητα με την οποια θα μπεις στην στροφη και ποσο και που θα πατησεις φρενο γιατι στην εξοδο δεν εχει και πολλα να σου δωσει. Καταλαβαινω οτι αυτο σε κανει καλυτερο οδηγο, ωστοσο για πρωτη επαφη μου φανηκε underwhelming.

Ελλειψη ροπης χαμηλα

Επισης, στις σχετικα υψηλες ταχυτητες με την κουκουλα επανω πχ στην Εθνικη οδο, μου φανηκε υπερβολικα θορυβωδες. Οχι τοσο αεροδυναμικοι θορυβοι οι οποιοι ηταν αναμενομενοι, αλλα ο ιδιος ο κινητηρας.

Τι με αφησε αδιαφορο

Το εσωτερικο του, αλλα καταλαβαινω οτι με τις καλυτερες εκδοσεις, πολλα απο αυτα βελτιωνονται

jSkyline:
Δεν μπορείς να συγκρίνεις πάντως το ΜΧ σε σχεση με το Forester και το Μινι (τα αλλα 2 ειναι ανάξια αναφοράς). Η χρήση τους ειναι τελείως διαφορετική, πιθανόν αυτά σε συνδυασμό με το ΜΧ θα μπορουσαν να αποτελουν ένα ιδανικό γκαραζ!

Ozymandias:
Το θεμα ειναι οτι σε πρωτη φαση και για καμποσο καιρο, το MX5 θα ειναι το μονο μου αυτοκινητο.

Alex:
Μην το πάρεις... είναι ένα αυτοκίνητο που αν δεν ψωνίσεις με το χέρι στη καρδιά, θα σε κουράσει αφάνταστα και θα το σιχαθείς

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version