!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ενοικιαση NC....
jSkyline:
--- Quote from: Alex on April 15, 2016, 12:14:50 AM ---Μην το πάρεις... είναι ένα αυτοκίνητο που αν δεν ψωνίσεις με το χέρι στη καρδιά, θα σε κουράσει αφάνταστα και θα το σιχαθείς
--- End quote ---
Παντως ετσι οπως το λες ειναι οτι και καλα το αγοραζεις μονο για συναισθηματικους λογους και δεν ισχυει σε καμια περιπτωση. Δεν το αγοραζεις μονο επειδη ειναι ωραιο η επειδη ειναι καμπριο, εχει πολλά να προσφέρει στον οδηγό του, ειναι σχολείο και διασκέδαση. Αλλα και εγω είμαι της γνώμης να μην το πάρει, ακόμα και τα αμάξια που είχε στην κατοχή του δείχνουν εναν ανθρωπο που δεν συμβαδίζει με το ΜΧ, ακόμα και η εκφραση το εσωτερικό του με αφησε αδιάφορο. Αν ψαχνεις φινιρισμα ειδικά στο NC δεν θα το βρείς, ειναι και χειροτερο απο ολα της εποχης του, αλλα και μάλλον λιγο πιο πλαστικό και αδιαφορο απο τα προηγουμενα, ουτε καν ποιοτητα υλικών στο εσωτερικό δεν έχει.
gianic:
Περιεργη κριτικη, αλλα περι ορεξεως...
Ειχα στην κατοχη μου Cooper s (ο,τι πιο σιχαμερο εχω οδηγησει σε σπορ κατηγορια) RX-8 231, S2000 και Miata nbfl 300+ αλογα.
Το NC που εχω τωρα ειναι απο τα αγαπημενα μου παρολο που δεν εχει ουτε το 10% του γκαζιου των παραπανω. Γιατι; Γιατι ειναι θεμα αισθησης. Και το feedback που μου δινει το αμαξι ειναι εκπληκτικο. Ακομα και χωρις καμια τρελη δυναμη.
Οταν διαβαζες τα specs και εβλεπες 125 αλογα για το 1.8 πραγματικα πιστευες οτι θα οδηγησεις ενα γρηγορο αυτοκινητο; Αν ηθελες πιο γρηγορο γιατι δεν κοιτουσες κατευθειαν το διλιτρο με τα 160 ή ακομα και ενα s2000 ;
Ανηκεις σε αλλη κατηγορια οδηγου far away απο φιλοσοφια πισωκινητου roadster.
Gas21:
Δε λες καλα που το νοικιασε πρωτα και δεν την πατησε σαν εμας ;
Παντως περα απο την πλάκα , οταν εχεις περασει καιρο με MINI cooper,A3 το NC μπροστα τους σε ηχομονωση , ειναι καρυδοτσουφλο.
Μιλαμε για επίπεδα θορυβου καμπίνας Yaris MKI
LetThingsDrift:
Κι εγώ θα συμφωνήσω με @gianic και @jSkyline...Δεν γίνεται να συγκρίνεις το miata με cooper s, A3 κτλ.
Κι εγώ το πρώτο μου αυτοκίνητο που έμαθα να οδηγώ ήταν ένα sportage και για λίγους μήνες είχα στην κατοχή μου ένα Octavia RS 200+ hp.
Το πρώτο είχε τρελή ποιότητα κύλισης, το Rs ωραίο γκάζι και τα δυο μαζί αρκετά καλή ηχομόνωση.
Δεν συγκρίνονται όμως με το mx5. Το καθένα από αυτά είναι σε διαφορετική κατηγορία και το καθένα με διαφορετική φιλοσοφία, και οδηγική αλλά και στησίματος. Μπορεί με τα υπόλοιπα να είχα γκάζι ή περίσσεια ασφάλεια αλλά με το μίχο έχω άπειρα χαμόγελα και περιμένω πως και πως την επόμενη στροφή να μπω με πόρτα και ας με κουράζει το στριμωξίδι ή η ηχομόνωση που μετά τα 160 km/h το boeing στην απογείωση μοιάζει με γατάκι μπροστά του. Αν τα θέλω σου περιορίζονται στο γκάζι ψάξε για μίνι πύραυλο fiesta,opc,polo gti, fabia rs.
Κι εμένα αν σταματήσει να μου προσφέρει χαμόγελα η πίσω κίνηση θα κινηθώ αλλού!
nikospaga:
Το nc εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το εσωτερικό του. Εμένα έχει και δερμάτινα οπότε δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο. Τώρα σε θέμα "δύναμης" ναι έχεις δίκαιο. Αλλά μπορείς να πας σε άλλα κυβικά η άλλο roadster και να σε ικανοποιεί. Εγώ πάντως όταν ήταν να αγοράσω αυτοκίνητο ήμουν ανάμεσα στο cooper s και στο nc. Δεν το έχω μετανιώσει που το επέλεξα. Δεν αποκλείεται όμως κάποια στιγμή αν το δώσω, να πάρω το άλλο.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version