Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: ΚΤΕΟ  (Read 72950 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

October 13, 2011, 10:21:07 AMReply #120

Offline iNFiNiTy

Re: Charlie's White Niseko
« Reply #120 on: October 13, 2011, 10:21:07 AM »
Charlie ξέρεις αν περνάμε ΚΤΕΟ στα 4 χρόνια ή στα 2; Ρωτάω επειδή έχουν έρθει από Γερμανία. :-\

October 13, 2011, 10:58:30 AMReply #121

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #121 on: October 13, 2011, 10:58:30 AM »
Charlie ξέρεις αν περνάμε ΚΤΕΟ στα 4 χρόνια ή στα 2; Ρωτάω επειδή έχουν έρθει από Γερμανία. :-\
Δεν εχει καμια σχεση με την Γερμανια, το αμαξι εχει πρωτη ταξινομηση στην Ελλαδα, ισχυει κανονικα οτι και για τα υπολοιπα που εχουν αγοραστει απο την ΕΛΜΑ, πρωτος ελεγχος στα 4 χρονια και μετα ανα 2ετη.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

October 13, 2011, 11:20:16 AMReply #122

Offline Charlie

« Reply #122 on: October 13, 2011, 11:20:16 AM »
yep κανονικά όπως όλα τα υπόλοιπα  :)

October 13, 2011, 11:56:01 AMReply #123

Offline iNFiNiTy

« Reply #123 on: October 13, 2011, 11:56:01 AM »
Thanx! :good:

December 13, 2011, 01:46:51 AMReply #124

emilmx

• Guest
Re: ΚΤΕΟ
« Reply #124 on: December 13, 2011, 01:46:51 AM »
ενημερωτικό !!!!!
αν σας γράψουν για ΚΤΕΟ τι κάνετε ??
το πρόστιμο ειναι 400
αν το πληρώσεις σε 10 μέρες έχουμε έκπτωση 50%
αν σε 10 μέρες περάσουμε ΚΤΕΟ τα πράγματα αλλάζουν !!

Δηλαδή : πληρώνουμε το ΚΤΕΟ 45κατι € + 50 το πρόστιμο του ΚΤΕΟ =80κατι €
μετά πάμε στο αστυνομικό τμήμα που μας έγραψαν και το πρόστιμο των 400€ μειώνεται σε 50€ !!

το σύνολο 135-150€
τα παραπάνω μου τα είπε ο Δ.Τροχεας Ε.Ο χανιών

December 13, 2011, 01:59:21 AMReply #125

Offline petermx5g7

« Reply #125 on: December 13, 2011, 01:59:21 AM »
εμένα φίλος μου που τον γραψανε για κτεο, πήγε το εβγαλε κανονικά την επόμενη μέρα, πήγε την απόδειξη στο τμήμα κ του είπαν ότι δεν γίνεται να του σβήσουν-μειώσουν την κλήση λόγω της ημερομηνίας του κτεο που είναι πιο μετά από την ημερομηνία της κλήσης...

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

December 13, 2011, 02:01:34 AMReply #126

Offline Vidias

• 300 km/h
  • Total likes: 415
  • τα γουστα και τα λαθη,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
« Reply #126 on: December 13, 2011, 02:01:34 AM »
αιμιλιε,το μονο που ξερω ειναι οτι μια εποχη το κτεο ''σβηνοταν'',αμα πηγαινες στο δικαστηριο χαρτι οτι ειχες περασει...
απο τοτε που εγινε καθαρα εισπρακτικο μεσο(οπως ολα τα υπολοιπα,ας μην κρυβομαστε... :nono:),δεν παιζει να μην πληρωσεις...
για αυτο το κυνηγανε και τα οργανα της ταξης... :llol:
τωρα τι ακριβως παιζει,θα σε γελασω και δεν θελω...
NB SPORTY 7/2004

ENGINE: AutoExe Ram-Air Intake-AutoExe Spark Wires-Βoubis Reprofiled Cams-Koyo R-Core Radiator-Beatrush Cooling Panel-Maxim Works Header+Catalyst-Custom 57mm mid pipe-AutoExe back-box-IL Motorsport Engine Mounts.
TRANSMISSION: Exedy Flywheel-Custom 1.6 Clutch-T2 Torsen
WHEELS-TYRES-BRAKES: Enkei RPF1 15x8-Yokohama AD08R 205/50/15-Muteki lugs
SUSPENSION: Jamsport Revalved Oem Bilstein-AutoExe springs-H&R Sways-AutoExe front end links
BRACES: Frame Rails-AutoExe front+rear strut braces-Kenauto Rear Frame-Arrow in Fenders-AutoExe Front Member-Beatrush P.P.F-Hoods.gr Rollbar
INTERIOR: Thermo-Insulated Cabin-Roadster 6 O'clock Cluster-Scuff Plates-Trunk Carpet-OEM Red Stiched Steering Wheel-Handbrake-AutoExe Red Stitched Knob-IL Motorsport Pedal Set-Kenwood 2Din Head Unit .
EXTERIOR: RS Factory Stage Replica Front Lip-Clear Reflectors-Side Repeaters-Black Painted Brake Calipers.

December 13, 2011, 02:39:06 AMReply #127

emilmx

• Guest
« Reply #127 on: December 13, 2011, 02:39:06 AM »
ειναι νομός δεν μου έκανε καμιά χάρη ο άνθρωπος!!!!!!!

μου το είπε ξεκάθαρα ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΆΝΩ ΧΑΡΙ είναι νομός

December 13, 2011, 03:56:45 AMReply #128

Offline JDM

« Reply #128 on: December 13, 2011, 03:56:45 AM »
Ετσι ειπε και ενας φιλος μου, οτι ο νομος το επιτρεπει,  σε μπλοκο που κακοτροπος μπατσος ηθελε να τον γραψει για πισω φιμε(πισω πορτες και πορτ μπαγαζ) και στο τελος τον εγραψε για φαρμακειο και πυροσβεστηρα ο μπαστος απο τα νευρα του.
Αν θελουν να σε γραψουν(γ@μησουν), δεν γλυτωνεις με τιποτα.
Δυστηχως η εξουσια χαλαει τον ανθρωπο

December 13, 2011, 10:01:14 AMReply #129

Offline Ξάδελφος

« Reply #129 on: December 13, 2011, 10:01:14 AM »
Γι αυτο Γιωργο ας φροντιζουμε να μην ειμαστε παρανομοι ωστε να μη δινουμε αφορμη στους μπατσους που τους χαλασε η εξουσια να μας σκιζουν.
Κι ο φιλος σου ενταξει δεν καταλαβαινει τη χρησιμοτητα ενος πυροσβεστηρα και φαρμακειου στ αμαξι,το προστιμο δεν το λυπηθηκε,ριχτα μεσα ασε τα να υπαρχουν και ας μην κατανοεις την αξια τους βρε αδερφε.

December 13, 2011, 11:34:02 AMReply #130

Offline nmwisima

« Reply #130 on: December 13, 2011, 11:34:02 AM »
Πραγματικά πάντως, το ΚΤΕΟ, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να τιμωρείται και γιατί θεωρείται εισπρακτικό μέσο?

Εστω και αυτός ο τυπικός έλεγχος είναι σημαντικός. Ξέρετε πόσοι, δεν ειναι σαν εμάς, και κυκλοφορουν με σοβαρά προβληματα στα αυτοκίνητά τους?

Εφόσον λοιπόν ειναι καθαρά θέμα βαρεμάρας/αμέλειας, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τιμωρείται???

Α.

December 13, 2011, 11:50:16 AMReply #131

Offline tr1cky

« Reply #131 on: December 13, 2011, 11:50:16 AM »
^^^^^^
@Ξαδελφος + @nmwisima

Ωριμες και σωστες αποψεις,μπραβο!

December 13, 2011, 02:15:23 PMReply #132

Offline Vidias

• 300 km/h
« Reply #132 on: December 13, 2011, 02:15:23 PM »
εννοειτε ρε παιδια οτι πρεπει να τιμωρειτε...
της δουλειας ειμαι,και αν εχουν δει τα ματια μου,απο κινητους χαρους!!!
αυτο που εθιξα εγω,ειναι οτι πριν που σβηνοταν στο δικαστηριο,δεν το κοιταγαν καν...
τωρα που τα τσεπωνουν ομως,το ψαχνουν πρωτο-πρωτο... :moutza:
NB SPORTY 7/2004

ENGINE: AutoExe Ram-Air Intake-AutoExe Spark Wires-Βoubis Reprofiled Cams-Koyo R-Core Radiator-Beatrush Cooling Panel-Maxim Works Header+Catalyst-Custom 57mm mid pipe-AutoExe back-box-IL Motorsport Engine Mounts.
SUSPENSION: Jamsport Revalved Oem Bilstein-AutoExe springs-H&R Sways-AutoExe front end links
BRACES: Frame Rails-AutoExe front+rear strut braces-Kenauto Rear Frame-Arrow in Fenders-AutoExe Front Member-Beatrush P.P.F-Hoods.gr Rollbar
INTERIOR: Thermo-Insulated Cabin-Roadster 6 O'clock Cluster-Scuff Plates-Trunk Carpet-OEM Red Stiched Steering Wheel-Handbrake-AutoExe Red Stitched Knob-IL Motorsport Pedal Set-Kenwood 2Din Head Unit .
EXTERIOR: RS Factory Stage Replica Front Lip-Clear Reflectors-Side Repeaters-Black Painted Brake Calipers.

December 13, 2011, 10:56:51 PMReply #133

Offline Ξάδελφος

« Reply #133 on: December 13, 2011, 10:56:51 PM »
Σημερα περασα το Mazda 2 της μανας μου ΚΤΕΟ .
Mε το που το εβαλε μεσα με φωναζει ο τεχνικος και μου λεει ,"υποψιν οι ρυποι ειναι στα ορια αλλα βγαζει καρτα".
Το ΚΤΕΟ ηταν αδειο εκεινη την ωρα. Του λεω "να σκαλισω κατι και να το ξαναμετρησεις ,θελω να δω κατι ?"
Κανενα προβλημα μου απαντα και το βγαζει ξανα τ αμαξι εξω.
Σε ελαχιστα λεπτα ειχα περασει επανω τα καινουργια μπουζι που θα επρεπε να εχουν αλλαχτει πριν 15000χιλιομετρα και τ αμελουσα.
Το εκανα μια βολτα το ξαναβαλαμε μεσα το μετρησε και οι ρυποι ειχαν πεσει κατακορυφα.
Θελω να πω μ αυτο οτι αν δεν ειχα φτασει στον τεχνικο ελεγχο να δω οτι οι ρυποι ειναι στα υψη δε θα εμπαινα στη διαδικασια να αλλαξω τα μπουζι ή οτι αλλο αν χρειαζοταν και θα ειχα ενα αμαξι που θα ρυπαινε.Ζημια στην τσεπη μου ζημια στο περιβαλλον.
Ξερω τα αςροπλανα και τα βαπορια οπως και οι βιομηχανιες ρυπαινουν περισσοτερο αλλα ειμαι του δογματος οτι
"αν ολα γυρω ειναι σκατα δε σημαινει οτι μπορουμε να τα κανουμε  οπου βρουμε"
Αλλη φορα στο ΚΤΕΟ μου χαν βρει ελατωμματικα πισω αμορτισερ . Τ αλλαξα και τ αμαξι ειχε μεταμορφωθει. Αν δεν ηταν ο ελεγχος πιθανον να τ αμελουσα.

Vidias δυστυχως ειμαστε μια κοινωνια που η πλειοψηφια της για να πειθαρχησει ακομη και στις τυπικες υποχρεωσεις της πρεπει να υπαρχει νομος και τιμωρια αλλιως κανεις δεν πειθαρχει αυτοβουλος κανεις δε δειχνει ιχνος ατομικης ευθυνης απεναντι στην κοινωνια.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

December 14, 2011, 12:53:48 AMReply #134

Offline Vidias

• 300 km/h
« Reply #134 on: December 14, 2011, 12:53:48 AM »
Vidias δυστυχως ειμαστε μια κοινωνια που η πλειοψηφια της για να πειθαρχησει ακομη και στις τυπικες υποχρεωσεις της πρεπει να υπαρχει νομος και τιμωρια αλλιως κανεις δεν πειθαρχει αυτοβουλος κανεις δε δειχνει ιχνος ατομικης ευθυνης απεναντι στην κοινωνια.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

φιλε γιωργο ειπες μεγαλη κουβεντα...συμφωνω απολυτα και τελειωνουμε εδω... :exaclty:
NB SPORTY 7/2004