!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (9/75) > >>

spoumi:
Nίκο πήγες σε δημόσιο ή ιδιωτικό ΚΤΕΟ?

racing nick:
σε ιδιωτικο στο τερμα κηφησου με πειραιως

lok502:

--- Quote from: racing nick on April 16, 2010, 03:55:31 PM ---Μολις γυρισα από το κτεο και όπως ηταν αναμενόμενο επεσε το γελιο της αρκουδας καθοτη ο μιχος μου εχει καποιες ιδιαιτερότητες που αν δεν τις ξερεις  μπορει να βρεθεις προ εκλπηξεως.καταρχην εχω κατσει να σηκωσω από πριν την αναρτηση γιατι ετσι όπως ηταν δεν έμπαινε με τιποτα στην ραμπα.. παρκαρω επιτηδες με την μουρη προς το υποστεγο του κτεο ώστε να μην χρειαστουν μανουβρες από αυτόν που θα παει να το βαλει  μεσα.εμφανιζεται μια κοπελιτσα(εργαλειο δυνατο θα ελεγα) η οποια  το βαζει λιγο στραβα και  αναγκαζεται να κανει ελιγμο για να το ισιωσει . εκει ηταν που λύθηκα πρωτη φορα στα γελια.η κοπελα βγαινει εντρομη εξω και αρχιζει να κοιταει κατω από τον πισω αξονα. φωναζει ένα παλικαρι να μπει μεσα και να κανει την ιδια μανουβρα.,αυτος ξανα βγαινει εξω και φωναζει έναν τριτο να κανει το ιδιο ενώ αυτος μς την κοπελα θα κοιτανε από κατω να δουν τη συμβαινει.εχουν μαζευτει 4 ατομα και προσπαθουνα να καταλαβουν τι γινεται..για οσους δεν εχεται καταλαβει προκειται για τους κραδασμους που κανει το cusco. Μετα από κανα 10λεπτο επιτελους το αμαξι προχώρα  στην ραμπα και παει για έλεγχο ελαστικων και αναρτησης.εκει ηταν το αποκορυφομα..για να μην σας κουραζω με λεπτομέρειες εχουν μαζευτει 4 ατομα και ενας ο αρχιμηχανικος  μαλον και γυρνανε γυρο γυρο από το αμαξι  , κοιτανε ένα ένα τα λαστιχα και προσπαθουν να καταλαβουν τον τροπο που εχουν φθαρει.οσοι εχεται δει από κοντα το αμαξιμου ισως εχεται προσεξει την φθορα των R1R από την πιστα.τελικα μετα από αρκετη ωρα με φωναξαν να παω μεσα να τους εξηγησω καποια πραγματακια.δεν σκεφτηκα να παρω μαζι μου την καμερα και να τραβηξω το σκηνηκο αν και περιμενα κατι τετοιο..τσπ το περασαμε και το κτεο νομιμα αυτη τη φορα για τι το επομενο δεν περνιεται με την καμια αν μπουν καποια πραγματα πανω στο αμαξι που θελω.

--- End quote ---

Αισιόδοξο μήνυμα πάντως γιατί περίμενα πως κάμπριο-χαμηλωμένο-με αφτερμαρκετ μπλοκέ κλπ δεν θα πέρναγε ΚΤΕΟ ούτε με μίζα. (όχι για σοβαρό λόγο αλλά γιατί στο ΚΤΕΟ οτιδήποτε τους φανεί παράξενο στο μάτι το κόβουν, ασχέτως αν υπάρχουν -ή όχι- κανονισμοί για το τί επιτρέπεται)

Neko:
Δεν καταλαβα καλα ,υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν γιατι θα εχω βαλει μια καλυτερη coilover αναρτηση και ενα καλο μπλοκε?

lok502:
Θεωρητικά απαγορεύεται η οποιαδήποτε μετατροπή. Εδώ πιο παλιά συζητούσαμε για το αν θα υπάρχει πρόβλημα με το rollbar. Ξέρω περιπτώσεις που έχουν κόψει φτιαγμένα αυτοκίνητα που είχαν ακριβές αναρτήσεις, μεγάλα φρένα κλπ. (που αν μη τί άλλο έκαναν το αυοκίνητο πολύ πιο ασφαλές, μιας και θεωρητικά αυτός είναι ο σκοπός του ελέγχου ΚΤΕΟ)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version