!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (66/75) > >>

Dasimo:
Πες μας τι έγινε να ξέρουμε και εμείς όταν θα έρθει ή ώρα. Επίσης καλό είναι να ξέρουμε τα φιλικά προςMX5 ΚΤΕΟ


Sent from my LG-D855 using Tapatalk

dimitrisdph:

--- Quote from: RustRat on August 18, 2015, 08:52:34 PM ---Αυριο θα περασω ΚΤΕΟ πρωτη φορα απο τοτε που πηρα το αμαξι, και ειμαι λιγο αγχωμενος, σκεφτομαι 2-3 πραγματα που δεν καθονται καλα.

Πρωτον εχω ραγισμενο παρμπριζ, και εχω βγαλει τον μεσσαιο καθρεφτη (ερχονται ανταλλακτικα εντος βδομαδας)
Δευτερον το ρολλ μπαρ
Τριτον στο δεξι φαναρι εχουν χαλασει κατι bushings που εχουν οι βραχιονες των μηχανισμων και παιζει πανω κατω αρκετα, και το αριστερο εχει σπασμενη βαση με αποτελεσμα να παιζει κ αυτο αρκετα.
Τεταρτον σε μερικα φρεναρισματα με λιγα χιλιομετρα και χαλαρο φρενο, νιωθω τα φρενα οσο περιστρεφονται οι δισκοι να πιανουν λιγοτερο και περισσοτερο, κατα σημεία. Παιζει να μου πουν τπτ για ανομοιομορφη πεδηση κλπ

Ξερω πως υπαρχει θεμα για ΚΤΕΟ, μιση ωρα ψαχνω με το patatatalk και δεν το βρισκω :/

Σεντ φρομ μαι Σαμσουνκ Γαλαξι Οχτω και κατι ψιλα

--- End quote ---
Μονο με το παρμπριζ και το καθρεφτη παι προβλιμα τα φοτα τα ελενχοθν με διακοπτη χωρις μιζα στα περισοτερα κτεο και τα φρενα τα δοκιμαζουν με αρκετο πατιμα στο φρενο αλλα περνα και δες σε πολλα κτεο ο επανελενχος ειναι free

RustRat:
Ολα καλα, "περασα".  :P Παρκαρω, βλεπω εναν πελατη και φιλο, πιανουμε κουβεντα, μου λεει πως δουλευε μεχρι πριν κανενα χρονο Διευθυντης στο ΚΤΕΟ, βλεπει το αμαξι χαμηλο και μου λεει "που θα μπεις, θα το σπασεις". Εκεινη την ωρα ερχεται και το παιδο που πραγματοποιει τους ελεγχους, λεει κ αυτος πως ειναι "χαμηλο" το αμαξι,  παει ο φιλος μου το λεει σε αυτον που καθεται στο PC, γυρναει κ μου λεει "ολα οκ".

Το βαζουν να μετρησουν καρτα καυσαεριων, το βγαζουν, το βαζουν στο τερμα της γραμμης των ελεγχων, το βγαζουν δυο φωτογραφιες, πλερωνω, παιρνω το ΚΤΕΟ μου ανευ παρατηρησεων κ φευγω.

Δεν ηθελα να την κανω την λαμογιά, εκείνη με ήθελε.  :hello: :llol: :moutza:

Alex:
Δυτικό Καλιμαντάν

Sent from my Nokia 3310

Liakos:
Το αμαξι περασε επιτυχως ελεγχο ΚΤΕΟ λιγο πριν κλεισει το 2015, λαμβανοντας μαλιστα πολυ κολακευτικα σχολια απο τους υπαλληλους της Autovision στη Βαρη. Για τη μηχανολογικη του κατασταση φανταζομαι γιατι απο μπιχλα ειμαστε πρωταθλητες, ενω δε λειπουν & τα σημαδακια στο χρωμα.

Το θεμα των ρυπων με εντυπωσιαζει μπορω να πω. Χωρις προκαταλυτη & με εργοστασιακο καταλυτη 9+ ετων με 90.000χλμ περναω ΚΤΕΟ & βγαζω καρτα καυσαεριων με ανεση. Ζωη να'χει να γλιτωσω το εξοδο...  :gl:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version