!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
Nitroking:
Παιδια μιας και μιλαμε για ΚΤΕΟ..
Πλεον ολα τα αυτοκινητα και μηχανακια τα βγαζουν φωτογραφιες.. Απο οτι ξερω βγαζουν και το χιλιομετρητη φωτο.. Ξερουμε που φυλασσονται αυτες οι φωτογραφιες και αν εχει καποιος προσβαση σε αυτες? Το λεω γιατι ειδικα για τα χλμ θα βοηθουσε πολυ να μπορει καποιος να δει τις φωτος και να καταλαβει αν οντως τα χλμ ειναι πραγματικα η εστω αν εχουν μια λογικη συνεχεια..
heavenandhell82:
Καλησπέρα σε όλους,
Εχει λήξει η Κ.Ε.Κ και θα μπορώ να την ανανεώσω κανα 10ήμερο μετά τη λήξη της...θα πληρώσω κάτι σαν πρόστιμο ή δεν υπάρχει πρόβλημα??Φυσικά το αυτοκίνητο δεν θα κινείται...
Ευχαριστώ
achilles:
Δεν υπάρχει πρόστιμο για ληγμένη ΚΕΚ δλδ θα δώσεις 10Ε, αν σε σταματήσει η τροχαία μόνο τότε νομίζω 60Ε, θα είσαι ο σουπερ γκατέμης του 2013, πρόστιμο υπάρχει μονο στην ημερομηνία ΚΤΕΟ
heavenandhell82:
--- Quote from: achilles on August 09, 2013, 04:25:02 PM ---Δεν υπάρχει πρόστιμο για ληγμένη ΚΕΚ δλδ θα δώσεις 10Ε, αν σε σταματήσει η τροχαία μόνο τότε νομίζω 60Ε, θα είσαι ο σουπερ γκατέμης του 2013, πρόστιμο υπάρχει μονο στην ημερομηνία ΚΤΕΟ
--- End quote ---
Σ'ευχαριστώ...κτεο έχω κανονικά μόνο ΚΕΚ θέλω... σε κανα 15ημερο που θα βγει απο το γκαραζ, αν με σταματήσουν πήγαίνοντας να βγάλω κάρτα, τι να πω!!!!
achilles:
--- Quote from: heavenandhell82 on August 10, 2013, 04:02:33 PM ---
--- Quote from: achilles on August 09, 2013, 04:25:02 PM ---Δεν υπάρχει πρόστιμο για ληγμένη ΚΕΚ δλδ θα δώσεις 10Ε, αν σε σταματήσει η τροχαία μόνο τότε νομίζω 60Ε, θα είσαι ο σουπερ γκατέμης του 2013, πρόστιμο υπάρχει μονο στην ημερομηνία ΚΤΕΟ
--- End quote ---
Σ'ευχαριστώ...κτεο έχω κανονικά μόνο ΚΕΚ θέλω... σε κανα 15ημερο που θα βγει απο το γκαραζ, αν με σταματήσουν πήγαίνοντας να βγάλω κάρτα, τι να πω!!!!
--- End quote ---
Δώσε ένα δεκάρικο στον λαμαρινά να σε φέρει μία από κανένα φιλαράκι του μηχανικό, εξηπηρέτηση δλδ ειδικά αν το αυτοκίνητο είναι μηχανικά μαμά δεν τρέχει τίποτα
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version