!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
*Diavolokoritso*:
Λύστε μου μία απορία που μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να λύσω. Πόσο ετών πρέπει να είναι το μουχου μου για να περάσει πρώτη φορά ΚΤΕΟ? Άλλοι μου λένε στα 3 και άλλοι στα 4.
Και τελικά, εγώ το ξανθό κορίτσι, πότε πρέπει να το πάω? :oops:
leonidas11b:
Πάρε τηλ.210 2444444 (autovision) και θα σου πουν, γιατί ούτε και εγώ ξέρω ακριβώς!
;)
*Diavolokoritso*:
Thanx! :good:
Και μια και ήδη τηλεφώνησα, προς ενημέρωση όλων μας, για την Αττική, είναι στα 4 χρόνια για πρώτη φορά και μετά κάθε 2 χρόνια!
Stav:
για οσα ημισλικ εχουν εγκριση για χρηση δρομου δεν υπαρχει θεμα...εμενα με τα ParadaII δεν μου ειπαν τπτ (δεν ειναι ακριβως ημισλικ βεβαια...)..
στην Αττικη κανονικα ειναι καθε 2 χρονια μετα τον 1ο ελεγχο, αλλα πολλες φορες (οπως το 2007 αν θυμαμαι καλα) λογω φορτου δινουν αλλον ενα χρονο περιθωριο...
x-origin:
την Πέμπτη περνάω κτεο (ιδιωτικό) την μπουμπού μου ελπίζω όλα να πάνε καλά χωρίς να με ταλαιπωρήσουν σχετικά με τα φιμέ (έχω έγγραφο νομιμότητας) και την πινακίδα μπροστά(είναι ψιλό-ξαπλωτή αλλά φαίνεται) είναι κάτι που πρέπει να τσεκάρω?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version