!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
george1.8:
To sporty που είχα φόραγε κλασμένη πανεντελώς PSS9, όταν πήγα να περάσω ΚΤΕΟ επειδή είχε σκληρύνει απίστευτα δεν μπορούσανε να την μετρησουν γιατί πήδαγε απο τα ράουλα...Mου την έβγαλαν μια χαρα γιατι νόμιζαν οτι ήταν σκληρή απο την μάνα της...
Και μου λέει ο τεχνικος...Ρε μεγάλε πως μπορείς με τόσο σκληρή ανάρτηση?
:llol: :llol: :llol:
Skyggedans:
τεχνικός έλεγχος σήμερα σε ιδιωτικό στο Μαρούσι, φορεμένα KONI sport 3 μηνών με 4000km στην πλάτη τους, το αμορτισερόμετρο έδειξε ακριβώς τα νούμερα του Houzik.
Νούμερα απόσβεσης-κονσέρβα μου φαίνεται :llol:
eagle:
στο αμορτισερομετρο γινεται να σου δειξει και καλη αποδοση 75++ % σε αμορτισερ που εχει πεταξει λαδια, οπως επισης γινεται να σου βγαλει το αμορτισερ αχρηστο (πχ 50% -) αν δεν υπαρχει αρκετος αερας στα λαστιχα :police:
η δουλεια του ειναι να μετραει το βαρος ανα αξονα και ανα τροχο και με βαση τα κιλα (πχ αν βρηκε οτι εμπρος δεξια ζυγιζει 350κ) τοτε βγαζει το ποσοστο βαρους το οποιο καταφερε η αναρτηση να κανει αποσβεση. δεν σημαινει αυτοματα ομως οτι το καινουργιο αμορτισερ θα εχει 100% (προσωπικα δεν εχω δει αποτελεσμα μεγαλυτερο απο 88%) :)
Manolis:
81 εώς 84% έβγαλε την mono flex με περίπου 3.000 χλμ χρήσης
eagle:
πιστευω ειναι απο τις περιπτωσεις που λες "οτι πληρωνεις παιρνεις" :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version