!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
dimsabas:
Έχει αλλάξει ο νόμος και πλέον, η έκδοση κάρτας καυσαερίων όταν περνάς ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτική. Μάλιστα, δε σου δίνουν ξεχωριστή καρτούλα αλλά το χαρτί του ΚΤΕΟ αποτελεί πιστοποιητικό ασφαλών καυσαερίων.
Konstantinos:
Τελικά περάσαμε with flying colors που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι! Κτεο Ηνίοχος και σε 20 λεπτά με τα χαρτιά, αλάδωτοι και με μόνη επισήμανση το πόσο ψείρας είμαι με τη μηχανή που ήταν σαν να βγήκε από το εργοστάσιο. Πήγα ανοιχτός και με παράθυρα κάτω..Η αμορτισερομέτρηση σε κάνει να πονάς...όσες λακούβες έχω αποφύγει 4 χρόνια τις πέρασε μονοκοπανιά... :( Καυσαέρια χαμηλότερα από τη πρώτη κάρτα καυσαερίων που φορούσα το OEM τελικό :excited:
charchon:
με τι εξατμιση πήγες??
Konstantinos:
Με τη Jap-spec που έχω φτιάξει! Τη μονή..Και φυσικά με το baffle που τη φιμώνει αρκετά. Μετά βγήκα εθνική και με 5η ανέβαζε πάαρα πολύ ράθυμα με αυτό το μαραφέτι..
bill_viper:
Περάσαμε και το ΚΤΕΟ μας σήμερα. Autovision στη Θηβών, με κόστος 55€ (είχα και 6€ έκπτωση γιατί είδαν τη στρατιωτική ταυτότητα και μου λένε, κύριε αφού είστε στην Πολεμική Αεροπορία δικαιούστε έκπτωση. Hell yeah, αν και την παραδίδω τον επόμενο μήνα. :P).
Τα αναμενόμενα, το αυτοκίνητο πένα, άριστα συντηρημένο κτλ. αλλά με την εξάτμιση μου είπαν αν με ρωτήσει η αστυνομία να τους πω ότι την έβαλα μετά το ΚΤΕΟ. :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version