!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

NB Limited Editions, Special Editions (all are uniques!)

<< < (15/16) > >>

jSkyline:
2002-2003 υπάρχουν phoenix. To High και το phoenix ηταν στην ιδια τιμή και με ιδιο εξοπλισμό σχεδόν.

Για να πώ την αλήθεια το εσωτερικό μου δεν εχει κάτι να το ζηλέψεις έχει την χειρότερη αποχρωση του μπέζ, μεχρι και στο ΝΒ καλυτερα χρώματα ηταν. Τις ζάντες μου ακόμα και εγω τις ζηλεύω, αφου κατέβηκα πριν να δώ το αμάξι μου στο γκαράζ και να το ενημερώσω οτι του πήρα κάτι χριστουγεννιάτικα δώρα και το έφτυνα να μην το ματίασω! Δεν θυμάμαι καν πόσες μέρες έχω να το οδηγήσω! Αναρωτιώμουν αν ηταν ακόμα εκει :P

ain:
 όταν αγόρασα το αμάξι πρίν 3 χρόνια έψαχνα με τόση φούρια που θα έπερνα οποιοδίποτε nbfl ψάχνοντας όμως αργότερα ζηλεύω πολύ τα high μετά το 2003 με ανοιχτόχρωμα δέρματα σκούρα ξύλα και υφασμάτινη όροφη ( νόμιζα πως και το δικό σου είναι σαν αυτά?) τσπ και το καφέ του phoenix μου μου αρέσει. ευχαριστώ και πάλι.

ain:
ερώτηση λοιπόν jskyline ; τα φώτα σου επειδή έχω και γω ένα κόλλημα να βρώ το ιδανικο nbfl χαχα . το συγκεκριμένο είναι σπορτυ γερμανικό ; με τι ονομασία sport η κάποια άλλη έκδοση γερμανική; το χρώμα που ανέφερες με σκουρόχρωμα ξύλα και τις ζάντες σου είναι απλά ονειρικό;  εγω που έχω phoenix ξερείς αν κυκλοφόρισε ποτέ με 6ταχυτό και δεσίματα ή ήταν πάντρεμα ένα που είδα;

jSkyline:
@ain Σου ξαναπαντάω εδω μέσα. Μιας και αυτό είναι το κατάλληλο τοπικ.

Τις ζάντες μου και στο χρώμα που τις έχω εγώ έχει φορεθεί στην Ευρώπη μονο απο Unplugged / Euphonic. Αν είναι ασημί είναι από Αμερική.

Το αμάξι που αναφέρω σε χρώμα REM φοράει τις κλασσικές ζάντες του Sporty η Sportive (Γερμανία).

6άρι κιβώτιο έχουν φορέσει ΜΟΝΟ τα Sporty το Anniversary φυσικά και κάποια High. Τα memories όμως στη Γερμανία ηταν με 5αρι κιβώτιο, απο το 2004 και μετά τα High/Memories είχαν και τα δεσίματα. Νομίζω δεσίματα φοράνε και κάποια Twins. Yπαρχουν γενικά μπασταρδέματα ανάλογα με τη χώρα προορισμου. ΥΓ το δικό μου, εντός εγγύσης, είχε αλλάξει τον ξυλινο λεβιέ με ενα απο 6άρι. Υποτίθεται οτι το έκαναν στη Mazda με αριθμό πλαισίου, θεωρητικά κανένα Memories η High πριν το 2003 δεν είχε βάλει 6αρι και πόσο μάλλον 1.6... Αντε βγάλε άκρη

ain:
καλημέρα . άρα υποθέτω πως 1.8 phoenix με καλουδία σπόρτυ είναι πάντρεμα καθώς δεν νομίζω πως φορέθηκαν τα camel δερμάτινα σε σπορτύ. τσπ μεγάλη που μάλλον δεν ενδιαφέρει και κανένα εκτός απο μένα χαχα . και πάλι ευχαριστώ.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version