!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

NB Limited Editions, Special Editions (all are uniques!)

<< < (14/16) > >>

jSkyline:
Το ΒCM που ουσιαστικά μετονομαστηκε σε REM έχω πει και εγώ οτι είναι το αγαπημένο μου χρώμα, ομως στην Ελλάδα ηρθε μετα το 2003 και σε ελάχιστα αμάξια, οπως αυτο το λατρεμενο που βρίσκεται στον Πειραια. Το θετικό είναι οτι όλα φορούν ανοιχρόχρωμα δερματα, το αρνητικό οτι εχουν εξαφανιστεί τα λογότυπα nardi torino.

HarryB:

--- Quote from: jSkyline on February 10, 2016, 04:02:59 PM ---Αυτό ειναι FL Χαρή! (χρονια πολλά κιολας ρε φιλε!) :)

Αν κρίνω απο τις ζαντες είναι 2003+, είναι προφανώς κάποια Αμερικάνικη εκδοσή και υπήρχαν πολλές limited που φορούσαν αυτα τα σποιλερ σαν στανταρ εκει. Υπάρχει και εκδοση με ξύλο στο εσωτερικό και μαυρα δέρματα και υπάρχει και μέλος εδω μέσα με τετοιο αμαξι. Προφανώς και οσες εγραψα παραπάνω δεν είναι οι μοναδικές. Επίσης όλες οι εκδόσεις με δερματα είναι limited και αν δείς την πόρτα σου γράφει special edition και κάποιους αριθμούς. Καποια στιγμή είχαμε βρεθει 3 NBFL το παλίο του Γιαννη, το δικό μου και ένος άλλου μέλους, του Νίκου και όλα είχαν μικροδιαφορές. Το δικό μου για κάποιο περίεργο λόγο έχει αρκετά σκουρόχρωμα ξύλα και επειδή είχαν αλλάξει λεβιέ εντός εγγύησης του βάλανε απο 6ταχυτο για να πετυχουν το ιδιο χρώμα! Πλεον εχoυν ξαβαψει και απο αυτον τα γραμματα βεβαια, αλλα δεν έχω ακόμα εγγύηση :P

--- End quote ---

Καλα, ναι, χανεις την μπαλα με τις "special" εκδοσεις...εμενα παλι ειναι ανοιτοχρωμα δερματα-σκουρα ξυλα που νομιζω οτι ειναι το "νορμαλ". Εχεις δικιο, ειναι Αμερικανικο και '04, το 2000 αναφεροταν σε αλλη εκδοση που δεν εβαλα φωτο :P (πουτανα τα εκανα)

ain:
καλημέρα μια ερώτηση . έχω ενα  mx-5 phoenix   με πρώτη ελληνική  άδεια το 2008 . όταν το αγόρασα μου έιπε ο προηγούμενος ότι είναι του 2004 απο ότι καταλαβαίνω χλωμό εε η έκδοση αυτή σύμφωνα με τα παραπάνω κατασκευάστηκε μόνο το 2002 ? το αυτοκίνητο είναι γερμανικό και νομίζω έκει ονομοζόταν unplugged ή λέω βλακείες ? νομίζω ο jSkyline ως nb master ίσως μπορεί να με κατατοπίσει? ευχαριστώ προκαταβολικά

jSkyline:
@ain Phoenix το λες λογο εξωτερικού γκρι χρώματος η εχει μέσα μπορντό δέρματα ? Το Unplugged έβγαινε και στο γκρι χρώμα, μέσα ομως είχε το ηχοσύστημα της Sony, δέρματα μαύρο-κοκκινο και επίσης φορούσε τις ζάντες που φοράω εγώ.

Δυσκολο Phoenix και 2004 εκτός αν είχε ξεμείνει κανένα. Αν ειναι γερμανικό πιθανόν έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα το 2004.

ain:
χαχα οχι  δεν είμαι τόσο άσχετος έχω τα camel καθίσματα τις δεκαπεντάρες του phoeniχ και ανεμοθραύστες κτλ έιμαι σίγουρος ότι είναι phoenix .απλά μου κάνει εντύπωση γιατί είχα πετύχει πρίν χρόνια παιδί πού είχε phoenix εισαγωγής με τις πολύ ομορφες δικές σου ζάντες του unplugged .  αλλά όντως  το unplogged έχει δύχρομο  εσωτερικό . τσπ όντως δεν πρέπει να κατασκεάστηκαν phoenix μετα το 2002 .ευχαριστώ για την απάντηση και ζηλεύω με την καλή έννοια τις  ζάντες και το εσωτερίκο του high σου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version