!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

NB Limited Editions, Special Editions (all are uniques!)

<< < (5/16) > >>

Basilmx5:
 :good:

Lef205:
Το ΝΒ μου ειναι μοντελο 5ος του 2000 κυπαρισσι 1.8 με μπεζ δερματινα και πακετο ναρντι.
Το θεμα ειναι οτι το αυτοκινητο εχει εξακριβωμενα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ 6αρι κιβωτιο που απο οτι γνωριζω τοτε ειχαν ακομη 5αρι εκτος απο τα επετειακα.
Γνωριζει κανεις κατι?
Παντως μελετωντας το αυτοκινητο, ειναι μια πολυ εξυπνη "μαρκετιστικη" κινηση!
Πηραν οι φιλοι μας οι Ιαπωνες το brg και το μπεζ δερματινο απο τα παραδοσιακα αγγλικα MG, πηραν και τα nardi απο τις αλφα, τα "εριξαν" μεσα σε ενα πανεμορφο σχημα με μοτερ διαμαντι.....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ???!  :)

jSkyline:
Τα 18αρια high η magic η miracle ειχαν 6αρι κιβωτιο για αυτο αλλωστε και το λεβιεδακι της Nardi (το οποιο δεν φορανε μονο οι Αλφα αλλα και πολλα κλασσικα Ιαπωνικα αμαξια ;) ) ειχε πανω τυπωμενες 6 σχεσεις ;)

Lef205:
ΥΓ ισως η μονη κουταμαρα που εκανα ηταν που δεν πηρα σπορτυ αλλα δεν μου αρεσε οπτικα τοσο οσο η μπουμπουκα μου

jSkyline:
Δεν βλεπω το λογο να παρεις sporty...Αν ζουσαμε Γερμανια που υπαρχει και sporty αλλα και high 1.8, θα επελεγα το δευτερο χωρις σκεψη, ασε που δεν εχουν και καμια διαφορα (και τα 2 εχουν 6αρι κιβωτιο).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version