!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

NB Limited Editions, Special Editions (all are uniques!)

<< < (6/16) > >>

george 1323:

--- Quote from: Lef205 on June 17, 2009, 12:59:20 AM ---ΥΓ ισως η μονη κουταμαρα που εκανα ηταν που δεν πηρα σπορτυ αλλα δεν μου αρεσε οπτικα τοσο οσο η μπουμπουκα μου

--- End quote ---
Oταν καποιος θελει να παρει ενα roadster τα κριτιρια ειναι η οδηγικη απολαυση κ η εμφανιση που προσφερει,ολα τα υπολοιπα χωροι κτλ κτλ σορυ αλλα για μενα δεν αποτελουν σημειο αναφορας για την αγορα.... >:-υπαρχουν κ τα suv ρε παιδια.. ;)

Lef205:

--- Quote from: george 1323 on June 17, 2009, 10:25:47 AM ---
--- Quote from: Lef205 on June 17, 2009, 12:59:20 AM ---ΥΓ ισως η μονη κουταμαρα που εκανα ηταν που δεν πηρα σπορτυ αλλα δεν μου αρεσε οπτικα τοσο οσο η μπουμπουκα μου

--- End quote ---
Oταν καποιος θελει να παρει ενα roadster τα κριτιρια ειναι η οδηγικη απολαυση κ η εμφανιση που προσφερει,ολα τα υπολοιπα χωροι κτλ κτλ σορυ αλλα για μενα δεν αποτελουν σημειο αναφορας για την αγορα.... >:-υπαρχουν κ τα suv ρε παιδια.. ;)

--- End quote ---
Aν διαβασεις το πιο πανω ποστ μου απο αυτο που εκανες παραθεση θα δεις οτι εχουμε ακριβως την ιδια αποψη!  :)

Γιαννη κ η μπουμπου 6αρι εχει απλα ανεφερα το σπορτυ λογω των καλυτερων δεσιματων που λενε οτι εχει κλπ κλπ

Liakos:

--- Quote from: jSkyline on June 17, 2009, 09:25:36 AM ---Δεν βλεπω το λογο να παρεις sporty...Αν ζουσαμε Γερμανια που υπαρχει και sporty αλλα και high 1.8, θα επελεγα το δευτερο χωρις σκεψη, ασε που δεν εχουν και καμια διαφορα (και τα 2 εχουν 6αρι κιβωτιο).

--- End quote ---
Nαι αλλα εχουν κ τα δυο δεσιματα κ bilstein? ;) Επισης το sporty θα ηταν αναγκαστικα κ FL... ;)

Γιωργο, αν ειχες δυο ισαξιες οδηγικα επιλογες κ η μια σου προσφερε επιπλεον χωρους δεν θα ηταν ενα plus για να την επιλεξεις?Δε σε καταλαβαινω....
Ναι ειναι roadster, αλλα ειναι κ καθημερινοτατο αυτοκινητο(ποσο μαλλον σε στοκ μορφη).Αν υπαρχουν κ οι χωροι καλοδεχουμενοι.

george 1323:

--- Quote from: Liakos on June 17, 2009, 12:15:59 PM ---
--- Quote from: jSkyline on June 17, 2009, 09:25:36 AM ---Δεν βλεπω το λογο να παρεις sporty...Αν ζουσαμε Γερμανια που υπαρχει και sporty αλλα και high 1.8, θα επελεγα το δευτερο χωρις σκεψη, ασε που δεν εχουν και καμια διαφορα (και τα 2 εχουν 6αρι κιβωτιο).

--- End quote ---
Nαι αλλα εχουν κ τα δυο δεσιματα κ bilstein? ;) Επισης το sporty θα ηταν αναγκαστικα κ FL... ;)

Γιωργο, αν ειχες δυο ισαξιες οδηγικα επιλογες κ η μια σου προσφερε επιπλεον χωρους δεν θα ηταν ενα plus για να την επιλεξεις?Δε σε καταλαβαινω....
Ναι ειναι roadster, αλλα ειναι κ καθημερινοτατο αυτοκινητο(ποσο μαλλον σε στοκ μορφη).Αν υπαρχουν κ οι χωροι καλοδεχουμενοι.

--- End quote ---
Εχεις δικιο Ηλια αλλα ακουω πολλους που επηδει δινουν ενα ποσο 20-25κ για roadster θελουν να ψηνει κ καφε να μπαινει στο χωματοδρομο,να του μιλαει στο ρολοι κ να ερχεται σαν τον κιτ κ αλλα τετοια... :tease: ελεος... :police:

jSkyline:
Βilstein δεν εχουν και τα 2, αλλα ετσι και αλλιως ειναι aftermarket accessories αυτα, μπορεις να βαλεις και κατι πολυ καλυτερο αν θες ;) Δεσιματα εχουν και τα 2. Τελος αναφερομαι αποκλειστικα σε ΜΚ 2,5 και μοντελο μετα το 2003 (απο την στιγμη που μιλαμε για sporty εννοειται οτι μιλαμε και για FL )

Και συγκεκριμενα εδω ειναι η επιλογη μου http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=112788244&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=16800&makeModelVariant1.modelId=15&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&siteId=GERMANY&features=LEATHER_SEATS&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1
Στο τελειο χρωμα και με μονη παραφωνια την απωλεια των σηματων της Nardi.

Ειμαστε ομως λιγο off topic... :btp:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version