Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: ΑΡΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΕΛΜΑ  (Read 3714 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

October 29, 2015, 05:06:46 PM

Offline Vrondos

Έχει κάνει κανείς άρση παρακράτησης κυριότητος από τότε που έκλεισε η ΕΛΜΑ και έπειτα ?
Καταλαβαίνω ότι κανονικά χρειάζεται (εκτός από βεβαίωση της Τράπεζας) και μία βεβαίωση από την αντιπροσωπεία.

Είναι πάνω από ένα χρόνο που έχω εξοφλήσει το δάνειο, έχω τη σχετική βεβαίωση της Τράπεζας, αλλά δεν έχω φυσικά της αντιπροσωπείας...

Επίσης, επειδή το αυτοκίνητο είχε πάρει πινακίδες από τον Χολαργό, στον Αγ. Δημήτριο, που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου
δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν (κλασική περίπτωση), κι έτσι μου είναι αδύνατον να τρέχω μόνο και μόνο για ερώτηση στο Χολαργό
εργάσιμες ημέρες και ώρες...

Αν κάποιος έχει σχετική εμπειρία με τη διαδικασία (και ίσως κανέναν διεκπαιρεωτή στα Νότια), θα του ήμουν υπόχρεος...
-----------------------------------------------------------------------

-Koni adjustable sport shocks
-Racing Beat springs (red)
-K&N Replacement filter panel
- "ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ" Original sticker

October 29, 2015, 06:29:37 PMReply #1

Offline NiTse

Re: ΑΡΣΗ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΕΛΜΑ
« Reply #1 on: October 29, 2015, 06:29:37 PM »
Έχω κάνει εγώ. Το χαρτί που σου λείπει θα σου το δώσει η δικηγόρος που έχε ορισθεί σύνδικος της πτώχευσης (λέγεται Μαργιετίνα Στεφανάτου και τα στοιχεία της μπορείς να βρεις στο white pages, 11888 κτλ). Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί της και να της στείλεις τα έγγραφα που θα σου ζητήσει (άδεια κυκλοφορίας, εξοφλητική, υπεύθυνη δήλωση και άλλα που μπορεί να μην θυμάμαι). Αυτή καταθέτει για εσένα αίτηση στο πρωτοδικείο και βγαίνει απόφαση για την άρση της παρακράτησης κυριότητας. Έχε στο νου σου ότι μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο σε περίπτωση που σκέφτεσαι να το μεταβιβάσεις. Εγώ της έστειλα τα χαρτιά τον Απρίλιο και ξεμπέρδεψα αρχές Ιουλίου.
NCFL 1.8 Brilliant Black (the ex)
Ford Focus MK2 1.6 (now)

October 29, 2015, 06:32:29 PMReply #2

Offline Vrondos

« Reply #2 on: October 29, 2015, 06:32:29 PM »
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, με βοηθάς !

October 31, 2015, 09:41:15 AMReply #3

Offline ROBIN

« Reply #3 on: October 31, 2015, 09:41:15 AM »
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ, με βοηθάς !

Aκριβως αυτο με τη δικηγορο ή πας απευθειας στη τραπεζα και τελειωνεις σε δυο εβδομαδες (γινεται σιγουρα σε μια απο τις τεσσερις οπου το εκανα εγω, λογικα και στις υπολοιπες)!!!!!!

November 03, 2015, 11:43:11 AMReply #4

Offline Vrondos

« Reply #4 on: November 03, 2015, 11:43:11 AM »
Στην τράπεζα (Eurobank) έχω πάει ήδη, και έχω πάρει βεβαίωση εξόφλησης.
Το ζήτημα είναι ότι αν καταλαβαίνω καλά, χρειαζεται και έγγραφο από τηναντιπροσωπεία (στη συγκεκριμένη περίπτωση από
την δικηγόρο).
Εσύ έκανες την άρση της παρακράτησης απευθείας και μόνο με την τράπεζα ?

November 03, 2015, 08:50:12 PMReply #5

Offline ROBIN

« Reply #5 on: November 03, 2015, 08:50:12 PM »
H εξοφλητικη δε λεει κατι απο μονη της. θες και εγγραφο απο την αντιπροσωπεια για την αρση στο υπουργειο. Αν η δικηγορος αργησει πηγαινε στη πιο πανω τραπεζα και θα σου δωσουν το χαρτι να πας στο υπουργειο με μια εσωτερικη διαδικασια που εχουν (κ μπραβο τους) ;)

November 27, 2015, 02:16:04 PMReply #6

Offline giannis7g

« Reply #6 on: November 27, 2015, 02:16:04 PM »
Να κάνω εγώ τώρα μία ερώτηση για την παρακράτηση?Αν η πιστώτρια εταιρεία που στην περίπτωσή μου ειναι η τράπεζα Κύπρου δεν μου δινει άρση επειδή το γύρισα το δάνειο σε καταναλωτικό και έκανα νέα ρύθμιση αλλά πληρώνω κανονικά πλέον,τι μπορώ να κανω για να πουλήσω το αυτοκίνητο μου?Είναι μεγάλη αναγκη να μου απαντήσει καποιος που γνωρίζει εφόσον γίνεται καμμιά πατέντα!!!!

November 27, 2015, 10:23:26 PMReply #7

Offline mx5silver

« Reply #7 on: November 27, 2015, 10:23:26 PM »
λογικα θα πας στην τραπεζα, θα τους πεις ότι θελεις να πουλήσεις το αυτοκινητο και να αποπληρώσεις το υπολοιπο του δανειου.
το συνολο του ποσου θα το καταθεσει ο πωλητης  κατευθείαν στον λογαριασμο που αποπληρώνεις το δανειο.
θα σου κρατησουν ότι χρωστας, και θα παρεις τα ρεστα.

περιπου καπως ετσι θα γινει. αρχικα πηγαινε στην τραπεζα να συννενοηθεις.... :good:

November 30, 2015, 04:06:36 PMReply #8

Offline mx5silver

« Reply #8 on: November 30, 2015, 04:06:36 PM »
* το συνολο του ποσου θα το καταθεσει ο αγοραστης