!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
jSkyline:
Πέτρο δεν είναι και καθαρή η φώτο αλλά φαίνεται να μην είναι περασμένο από πάνω από την κονσόλα και τις πόρτες δέρμα.
Το ΝΑ δεν ξέρω πως είναι εξωτερικά, το εσωτερικό του όμως είναι σωστό, ίσως και το καλύτερο που έχω δει με ξύλινο διακοσμο. Μαζί με αυτά που βάζω τωρα είναι το top 5 σε εσωτερικό ΝΑ για τα δικά μου γούστα
Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
option-D:
Sorry αλλά το τελευταίο με τα καθίσματα από golf και το χοντροκομμένο τιμόνι... ::-
jSkyline:
Σε όλα μπορώ να βρω πράγματα που με χαλάνε αλλά σε γενικές γραμμές όλα έχουν τα θετικά τους. Συνδυασμός αυτών και ανάλογα και το στυλ που θέλει να δώσει κάποιος μπορεί να βγάλει πολύ καλό αποτέλεσμα. Πάντως σε ρετρό look αυτό με τα ξύλα στην προηγούμενη σελίδα είναι πολύ όμορφο.
Sent from my HTC One ME
tony_l:
Εγώ είμαι περισσότερο του "αγωνιάρικου" στυλ. Το 2ο με τα recaro και το nardi είναι <3 <3 <3
jSkyline:
Το 2ο έχει όντως αγωνιαρικο look, έχει όμως και πολύ χρώμιο που το χαλάει. Μου αρέσει πάρα πολύ και η κόκκινη μοκέτα και φυσικά οι καθισματαρες!
Κάνω ενα edit και βάζω αυτή τη φωτό του τελευταίου με το nardi τιμόνι
Sent from my HTC One ME
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version