!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (80/233) > >>

Skyggedans:
 Ευχαριστούμε πολύ  :giveheart:

@kostasmito & @Liakos

Μιας και τα αυτοκίνητα των Spoumi και Gas τα βλέπω πχιο συχνά κι απ' τη γυναίκα μου, να πω πως στις φωτογραφίες χάνουν πάρα πολύ.
 Το κόκκινο αποκτάει και πάλι χαρακτήρα, μετά το άρτιο σύνολο που είχε θεαθεί στο Πολυτεχνείο με μαύρο χάρτοπ/μαύρη ζάντα, απλά υπομονή λίγο καιρό, μέχρι να επιστρέψει το φανταράκι από τη θητεία του. Επίσης πιο βαβουριάρικη εξάτμιση ψάχνει, όχι πιο ήσυχη  8)
 Για το μαύρο - μιας και τα airdam όντως θα φύγουν - με το που χαμηλώσει, θα γίνει ονειρικό.
 Σχετικά με το κασόνι μου, όχι, ευτυχώς την ολική τη γλίτωσα και απλά υλοποίησα αυτό που είχα στο μυαλό μου. Και χαίρομαι πολύ που εκτός από μένα, αρέσει και σε σας.

Μια σημείωση μόνο, μιας και κάτι αντίστοιχο διάβασα και στο fb.
 Ως μέλος του mymx5 απ' το 2011, έχοντας τότε στην κατοχή μου ένα nbfl και καμία ιδέα για το πώς θέλω να είναι, τα αυτοκίνητα των A., Option-D, Pib, Neko και πολλών ακόμα που ξεχνάω σαν 1η σκέψη, καθώς και των Saldale, Houzik, προέδρου κ.α. ήταν αυτά που δημιούργησαν ιδέες και σχέδια για τα επόμενα που ήρθαν στο forum και δεν έμειναν σε εργοστασιακή κατάσταση, είτε εμφανισιακά, είτε μηχανικά. Οπότε για μένα προσωπικά, αυτά είναι που πρέπει να προβάλλονται, για να θυμόμαστε πως από τόσο παλιά υπήρχε γούστο/διάθεση/μεράκι για διαφορετικότητα και (υποκειμενική) ομορφιά. Τα δικά μας είναι απλά μια προσπάθεια και ίσως επιτυχία, να έχουμε κι εμείς κάτι διαφορετικό και όμορφο, όπως τόσοι κατάφεραν απ' την αρχή αυτού του forum.

Φωτογραφίες όσες θέλετε. Είμαστε αρκετά ψώνια για να έχουμε πάντα μια μηχανή στο πορτ παγκάζ.

Manolis:

--- Quote from: iliasfyntanidis on December 21, 2015, 10:13:40 PM ---Νότη το αμάξι σου είναι για αλλεπάλληλους αυν@νισμούς.

--- End quote ---

Εγώ το παθαίνω και με τον Νότη αυτό όχι μόνο με το αμάξι του!

--- Quote from: Skyggedans on December 21, 2015, 11:00:51 PM ---Μιας και τα αυτοκίνητα των Spoumi και Gas τα βλέπω πχιο συχνά κι απ' τη γυναίκα μου,

--- End quote ---

Είσαι σε πολύ καλό δρόμο!

Τι γαμώ τις αμαξάρες έχει αυτό το φόρουμ!

kostasmito:
Photo από το σαλόνι s’il vous plaît.
Τα bucket είναι του guardian;
Εύγε και πάλι

saldale:
Τόπο στα νιάτα ρεεεε. Τα αυτοκίνητα γ@μ@νε! Έχετε ξεφύγει πλέον  :exaclty:

Πείνασα τώρα.... Θέλω 3-4 πεινιρλί. Τι να κλάσει το ένα...

option-D:

--- Quote from: kostasmito on December 21, 2015, 09:29:59 PM ---...Τα NB των option-d & Neko πρέπει να κρυφτούν! ...

--- End quote ---

Βαριά κουβέντα πέταξες σύντεκνε

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version