!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
mx5silver:
Εξαιρετικά και τα 2! :good:
Δεν ξέρω αν φταίνε οι φωτογραφίες, αλλά του selito φαίνεται λες και είναι περασμένο με χρώμιο :yeah:
selito:
--- Quote from: sotos on August 27, 2015, 07:43:08 AM ---Ο τυπος απο πισω με το i10,σαν να "ξαλαφρωνει" φαινεται!
--- End quote ---
Λες να έγινε τίποτα τέτοιο κάτω απ'την μύτη μας και να μην το ειδαμε? :Ρ
--- Quote from: mx5silver on August 27, 2015, 06:06:29 PM ---Εξαιρετικά και τα 2! :good:
Δεν ξέρω αν φταίνε οι φωτογραφίες, αλλά του selito φαίνεται λες και είναι περασμένο με χρώμιο :yeah:
--- End quote ---
Ευχαριστούμε!
Η αλήθεια είναι πως το χρώμα μου είναι αρκετά καλοσυντηρημένο για τα χρόνια του, μπορεί να το επιβεβαιώσει ο γκουρού του detailing Κωνέ, ο οποίος -μέσα στις υπερβολές του- είπε πως δεν βρίσκει αράχνη! :angel: :P
Konstantinos:
Καμιά υπερβολή! Μου έκανε όντως εντύπωση η κατάσταση της βαφής. Απουσία αράχνης και ωραιότατες αντανακλάσεις.
Δύο όμορφα αμάξια και το Κάθισμα στο βάθος συνθέτουν το ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό.
jSkyline:
Ουτε είναι η καλύτερη φωτογραφία μου, ουτε εχω κάτι να δείξω στο αμάξι μου απλά μου άρεσε ο τρόπος που φαίνεται το MyMX5 στη φωτό και είπα να την ανεβάσω...
panosk:
Φοβερη εικονα ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version