!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
jSkyline:
--- Quote from: gleft on March 31, 2019, 11:15:06 PM ---ευχαριστω για τις ευχες! ελεγα να παω σε eibach pro kit και μαμα αμορτισερ (οπως κανει το χαμηλωμα και η εταιρια) γιατι δε προκειται να μπω σε πιστα αγωνιστικα (σκοπευω να επισκευθω το red bull ring και το nürburgring το καλοκαιρι βεβαια).
--- End quote ---
Και καλά θα κάνεις... Βάλε αυτό που χρειάζεσαι και όχι αυτό που επιβάλλει η μόδα!
Nitroking:
Να το χαιρεσαι οπως εσυ θες! Ψηλωμα χαμηλωμα βαψιμο η στοκ, εσυ θα αποφασισεις.. Εχεις ND αλλωστε, αυτο τα λεει ολα! Καλοταξιδο! :guns:
gleft:
Να στε καλά παίδες, μόλις το φέρω στα μέτρα μου, θα γράψω κι ένα μικρό ποστ στο νήμα με τις παρουσιάσεις, όπως έχουν κάνει και άλλα παλικάρια από δω.
jSkyline:
Γενικά στο εξωτερικό έχω δει κάμποσα ND και στη Γερμανία είχα και την τύχη να οδηγήσω κιόλας πριν 2 χρόνια! Όμως αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη είδα και RF στο κλασσικό γκρι χρώμα! Δεν πρόλαβα να το βγάλω φώτο δυστυχώς, αλλά είπα να σας ανεβάσω ένα 2 λίτρο που πέτυχα! Πραγματικά είναι με διαφορά το πιο όμορφο Miata. Υποθέτω μέχρι να βγει τα επόμενο... Ίσως και όχι!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mx5silver:
supra rocket bunny! :guns:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version