!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
kirosport:
Απίστευτο....η σιδερένια ζαντα τα σπάει
Oresias:
Μη μου πείτε για stl ακόμα το ψάχνω . Βάση κινητού αντί της χαζομάρας που έχει το nc μπροστά από το λεβιέ. Αύριο θα τεσταρω αν μπαίνει. Έχει τρυπα ώστε να περάσει καλώδιο φόρτισης από κάτω .
Πιθανότατα πέταξα 10+ ώρες εκτύπωσης αλλά οκ. Φαίνεται να είναι εντάξει . Κρατάει μόνο το συγκεκριμένο κινητό με τη συγκεκριμένη θήκη.
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
spoumi:
Ωραία ιδέα αν και δεν ξέρω αν θα κάθεται καλά λόγω ύψους.
Επίσης θα σου κόψει την πρόσβαση στα χειριστηρια του κλιματισμού.
Πιστεύω θα βόλευε περισσότερο μία πιο ψηλά ωστε να μπορεί να δουλεψει και σαν GPS.
jSkyline:
Γενικά μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα με τον 3d printer, αλλά βαρέθηκα να παιδευομαι με bed level, nozzles κτλ! Άσε που δεν ξέρω πόσο ακόμα θα με άντεχαν ο @spoumi και ο @Gas21 να τους πρήζω!
Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Oresias:
Θέλει αλλαγές και κυρίως άλλο υλικό. Θα δοκιμάσω κάποιες αλλαγές και ΑΝ το πετυχω θα το τυπώσω με άλλο υλικό. Ήδη στραβωσε το PLA με μερικές ώρες που άφησα το αυτοκίνητο στον ήλιο..
Το σίγουρο είναι ότι κρατάει το κινητό σε ταξίδι χωρίς πρόβλημα, οπότε πλέον μπορώ να έχω το ποτήρι με τον καφέ στη ποτηροθηκη και όχι το κινητό , ώστε να μη το ψάχνω στο διπλανό κάθισμα.
Θέλει σήκωμα η βάση του κινητού. Την έκανα πολύ χαμηλή γιατί φοβήθηκα μη καλύπτει την οθόνη σε περίπτωση που είχα ανοιχτό το gps.
Θέλει αλλαγές σε αρκετά σημεία βέβαια ώστε να κουμπώσει, γιατί τώρα απλά μπαίνει στην εσοχή και δεν εφαρμόζει σωστά .Κλάιν Μάιν βέβαια .
Από τους διακόπτες του κλιματισμού κρύβει μόνο το μεσαίο που ρυθμίζει θερμοκρασία και την ανακύκλωση του αερα , οι άλλοι δύο διακόπτες παίζουν κανονικά , ενώ αν σηκώσω και άλλο προς τα επάνω το κινητό γιατί το καλώδιο φόρτισης ζορίζεται και θα χαλάσει , δε θα ενοχλεί ούτε το ραδιοcd.Θα φτάνει οριακά στους διακόπτες επιλογής μνήμης σταθμού ραδιοφώνου .
Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version