!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
philosopher:
--- Quote from: iliasfyntanidis on November 24, 2021, 01:27:35 PM ---Γιατί τα καθίσματα που κοιτάνε αντίθετα από την φορά του δρόμου είναι άχρηστα Νίκο;
--- End quote ---
Ηλία αστειευόμενος απάντησα στο Μάνο :angel:
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει, αυτά που κοιτάνε ανάποδα στη φορά του δρόμου είναι πρώτα σε ασφάλεια σε όλους τους φορείς.
philosopher:
--- Quote from: Nettos on November 24, 2021, 02:05:27 PM ---
--- Quote from: philosopher on November 23, 2021, 03:31:18 PM ---
--- Quote from: Nettos on November 23, 2021, 03:04:33 PM ---ωραία γιατί διαβάζω στα σχόλια ότι τα περισσότερα ειναι αρκετά ογκώδη και προβληματίστηκα.
Πολύ καλη η επιλογή του καθίσματος σας. Να το χαίρεστε μαζι με το κατάλληλο αυτοκίνητο ;)
--- End quote ---
Εύχομαι να μη μου μιλάς στο πληθυντικό
Ναι ναι αφού χωράει το δικό μου που είναι όντως αρκετά μεγάλο, μην αγχώνεσαι καθόλου.
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
--- End quote ---
Ο πληθυντικός γιατί αναφέρομαι και στους 2 σας φυσικά!
--- End quote ---
Μα λέω και εγώ τι έγινε ρε παίδι μου :llol: :llol: :llol: :llol:
Καλορίζικο το καθισματάκι και καλές βόλτες, είναι πραγματικά φοβερή παρέα, άλλη φαση η βόλτα με το παιδί :giveheart:
Konstantinos:
--- Quote from: the_george on November 23, 2021, 11:43:11 PM ---Εξαρτάται, με το παιδί μαζί;
--- End quote ---
:llol: Μπροστά κάθεται συνήθως ο σκύλος που ζαλίζεται πιο εύκολα!
Oresias:
Παρεξηγήσατε το τι έγραψα. Είχαμε μια σαφή ζήτηση. Κάθισμα να χωράει στο ΜΧ-5 , να χωράει στο πορτπαγκάζ του. Ο όρος "άχρηστο" έχει να κάνει με τον έξτρα όγκο που δίνει στο κάθισμα. Το κάθισμα που αγοράστηκε διατηρώ αμφιβολίες αν θα μπει ποτέ στο πορτπαγκαζ έστω και ανοιχτό.
jSkyline:
Την επόμενη φορά που κάποιος θα πει, οτι έχει πρόβλημα με τις γάτες που ανεβαίνουν στην κουκούλα του ας δει πρώτα αυτό το βίντεο :)
https://www.youtube.com/watch?v=BIPXHRLQHPY&t=16s
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version