!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
mx5silver:
να σας ζησει η κορη! :giveheart:
οποτε εχεις και την καλυτερη δικαιολογια για να κρατησεις το μχ5.
διοτι θα ειναι το δωρο της στα 18α γενεθλια της! :hello:
jSkyline:
Να σας ζήσει και φυσικά προτεραιότητα έχει το παιδί και όχι το ΜΧ! Δεν γνωρίζω την ηλικία σου βέβαια, αλλά ακόμα και αν το δώσεις, μπορείς κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναπάρεις κάτι αντίστοιχο και στα 50 το ίδιο αργό, αλλά τουλάχιστον στριφτερο, θα σου φαίνεται!
Δεν ξέρω γιατί απορρίπτεις τα SUV και τα ΜΡV, πάντως είναι μακράν βολικοτερα από τα αμάξια που αναφέρεις για μια οικογένεια! πχ το ST έχει τραγικό πορτμπαγκάζ, που σύντομα θα καταλάβεις ότι δεν χωράει καρότσι! Καλύτερα βέβαια να μιλήσει ο @spoumi που έχει.
Καλά τώρα με Golf ξερναω! Πρέπει να είσαι μλκας για να δώσεις τόσα λεφτά για VAG! Από τότε που το πήρα έχω γίνει κολλητός με το συνεργείο δίπλα στο σπίτι μου, που φτιάχνει VAG! Ο μηχανικός του ΜΧ που είναι έτσι και αλλιώς φίλος μου, κοντεύει να ξεχάσει το χρώμα του, μέχρι και αυτόν για τα λαμπάκια του VAG τον πρήζω!
Tο RX8 έχει λιγότερους χώρους και από το ΜΧ!
Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nettos:
Σας ευχαριστώ πολύ!
Και εγώ έλεγα με την κόρη θα γλιτώσω το αυτοκίνητο ;D.
Ισχύει, φυσικά έχει προτεραιότητα το παιδί. Απλά επειδή όπως και να έχει θα κρατήσουμε 2 αυτοκίνητα, θα ήθελα τουλάχιστον το ένα να μου αρέσει και να το γουστάρω. Καταλήξαμε αυτό το ένα να είναι το mx5 προς το παρόν.
Τα σενάρια γενικά είναι τρία.
1. mx5 + ενα μτχ οικογενειακό αυτοκίνητο
2. mx5 + καινούργιο supermini (οχι καμια super έκδοση)
3. Ένα απο τα αυτοκίνητα που ανέφερα + ένα αυτοκίνητο εργάτης (πχ corsa μτχ)
Όσο για τα suv δεν τα απορρίπτω τελείως αν πρόκειται να κρατήσω το mx5.
topetwrx:
Αυτά είναι νέα Χρήστο!!! Να σας ζήσει φίλε, να είναι γερή, τυχερή και να την καμαρώνετε!!!
Για μένα όσο μπορείς κράτα το MX5! Εμείς πάντως το YARIS το έχουμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌ, έχουμε κάνει ταξίδια άπειρα, με καρότσια κτλ!! Για την κατηγορία του χωρά πολύ πράμα! Πιο πολλά από το impreza που είχα, μια που έχει το τεράστιο πλεονέκτημα του συρόμενου πίσω καθίσματος, που αυξάνει τον χώρο αποσκευών πάνω από 400 λίτρα χωρίς την εταζέρα!
Εγώ θα κοιτούσα κανένα ελαφρώς μτχ ΤΟΥΟΤΑ πχ auris, Corolla ή κάποιο από Κορέα μεριά. Ευρωπαϊκά μου αρέσουν αλλά δεν τα εμπιστεύομαι δυστυχώς, ειδικά Group Vag.
Dimitris n:
Να σας ζησει με υγεια και καλοτυχη!
Ειναι ευτυχια που μπορειτε να μην κανετε παραχωρηση λογω περισσοτερων μελων της οικογενειας σε κατι που σας αρεσει
Οσον αφορα για βασικο αυτοκινητο των οικογεν υποχρεωσεων κτλ εννοειται οσοι περισσοτεροι χωροι τοσο καλυτερα
κανει εξαιρετικο ταιρι στο χαμηλο μικρο 5αρι ενα suv τα οποια ειναι απιθανα αυτοκινητα εδω κ χρονια για αυτο κ πουλανε σαν ζεστο ψωμι ,δεν ειναι τυχαιο
qashqai t roc juke karoq mokka κτλ, το οριο το βαζει το μπατζετ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version