!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (1020/1071) > >>

panos2171:
Κι εγώ μετά από δύο μήνες το έπλυνα σήμερα, για να ξανακάτσει να σκονίζεται για άλλους δύο... :(

jSkyline:
Είχε πάντως τρομερή μέρα για να βγάλεις βόλτα το ποδηλατάκι εκεί δίπλα!

Nettos:
Ήταν στο πρόγραμμα αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβα. Αύριο όμως θα βγούμε  8)

Nettos:
Ας συνεχίσω λοιπόν αυτό που ξεκίνησα πριν μερικές ημέρες λέγοντας πόσο ευχαριστημένος είμαι με την επιλογή μου αναφορικά με την αγορά mx5.

Μετά απο 3 χρόνια λοιπόν ήρθε η στιγμή να περάσει την πρώτη δοκιμασία η σχέση μας. Ο λόγος, η έλευση νέου μέλους στην οικογένεια. Το καλό είναι ότι έχω ένα ακόμη αυτοκίνητο το οποίο μπορεί να μας εξυπηρετεί, το κακό θα πρέπει να αντικατασταθεί σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα αν πρόκειται να αποτελέσει το κύριο μεταφορικό μέσο της οικογένειας γιατί έχει παλιώσει χωρίς παρόλα αυτα να με ταλαιπωρεί με προβλήματα (toyota γαρ).

Έτσι λοιπόν έκανα κάποιες σκέψεις μήπως θα ήταν καλό να φύγει το mx5 και να αγοράσω κάτι που θα έχει χώρους (προς θεού όχι suv) αλλά και να μην είναι ξενέρωτο οδηγικά. Συνειδητοποίησα ότι μετά τη συμβίωση με το mx5 έχω αλλάξει και ζητάω άλλα πράγματα απο ότι παλαιότερα. Καταρχάς δε μου παει να αποχωριστώ την πίσω κίνηση. Νομίζω έχω ακόμη πολλά να μάθω και επίσης το fun και το ενδιαφέρον που προσφέρει είναι δύσκολο να βρεθεί σε άλλο αυτοκίνητο χωρίς να ξοδέψεις ένα σκασμό λεφτά. Επίσης εκει που ασχολείσαι με τις ρυθμίσεις της ανάρτησης, με αντιστρεπτικές και ευθυγράμμιση, πως να πας σε κάτι αποκομμένο. Τεσπα, φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνεται τι θέλω να πω.

Με βάση τα δικά μου θέλω και budget, τα μόνα αυτοκίνητα που θα ήταν άξιοι αντικαταστάτες είναι fiesta st (καινούργιο), toyota gt86 & brz (καινούργιο δε το φτάνω, μτχ δεν υπάρχει), bmw σειρά 3 (χρειάζεσαι κυβικά και έχεις ακριβή συντήρηση και αμφιλεγόμενη αξιοπιστία), golf 6 gti (δυνατό, βελτιώσιμο όχι τοσο ενδιαφέρον οδηγικά). O γαμπρός μου ισχυρίζεται και rx8, δε συμφωνώ  :P,

Για να μη το κουράζω, αποφάσισα με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου ότι το mx5 θα μείνει και βλέπουμε. Απλά θα αντικαταστήσουμε το άλλο αυτοκίνητο με κάτι πιο καινούργιο. Καλά όχι ότι ζορίστηκα να το αποφασίσω ή να την πείσω. 

Πλέον το mx5 θα είναι και επίσημα το αγχολυτικό/παιχνίδι μου (μαζί με το ποδήλατο) και ίσως αλλάξει και ο προσανατολισμός του αφού πλέον δεν θα κάνουμε ταξίδια ή ιδιαίτερες μετακινήσεις με αυτό. Θα μπορούσα να βάλω πχ semi λαστιχα ή άλλη εξάτμιση ;). Θα δούμε.....

Και για να κλείσω, θα αναφέρω ότι η κόρη γεννήθηκε πριν 15 ημέρες, είναι υγιέστατη και εμείς απίστευτα χαρούμενοι (αλλά και άυπνοι  ;D). Περιμένα ότι θα μας δώσει χαρά αλλά πραγματικά είναι περισσότερη απο ότι φανταζόμουν.

iliasfyntanidis:
Να σας ζήσει. Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version