!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
harisport:
Αν δεν βρισκεις μαυρα, μπορεις απο τα τωρινα καπακια με εναν σουγια να βγαλεις το σημα μαζντα( ειναι κουμπωτο και λογικα με λιγη κολλα), να τα τριψεις, να τα βαψεις μαυρα και να το ξαναβαλεις πανω
tom13:
Το βάψιμο το σκέφτηκα και εγώ , αλλά καθώς δεν έχω τίποτα από χρώμα , είπα να ψάξω για τα μαύρα της mazda τα οποία κοστίζουν γύρο στα 50ε :o
Για να αφαιρέσεις το σηματάκι της Mazda έχει από πίσω 4 πιαστράκια , τα οποία είτε με ένα ψιλό κατσαβιδάκι τα σπρώχνεις λίγο λίγο (για τους υπομονετικούς), είτε κόβεις τα κεφάλια τους και στρώχνεις (για τους νευρικούς :guns:).
philosopher:
--- Quote from: tom13 on July 22, 2020, 08:19:05 PM ---Το βάψιμο το σκέφτηκα και εγώ , αλλά καθώς δεν έχω τίποτα από χρώμα , είπα να ψάξω για τα μαύρα της mazda τα οποία κοστίζουν γύρο στα 50ε :o
Για να αφαιρέσεις το σηματάκι της Mazda έχει από πίσω 4 πιαστράκια , τα οποία είτε με ένα ψιλό κατσαβιδάκι τα σπρώχνεις λίγο λίγο (για τους υπομονετικούς), είτε κόβεις τα κεφάλια τους και στρώχνεις (για τους νευρικούς :guns:).
--- End quote ---
Αν έχει 50Ε η 4άδα είναι τσάμπα. Στις BBS έχει 40Ε το ένα τα απλά (μαύρα) και τα κόκκινα που ψάχνω κανένα 65άρι (το ένα) :llol:
nmwisima:
--- Quote from: tom13 on July 21, 2020, 11:35:31 PM ---Δε ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί , αλλά ψάχνοντας για τα μαύρα καπάκια ζαντών της Mazda για NC (λόγο απόκτησης τετράδας 17'' NC2) , ανακάλυψα ότι μαζί με τις διαφορετικές 17αρες του NC2 αλλάξαν και τα καπάκια. Αυτά από NC2 δε ταιριάζουν σε NC1 αλλά του NC1 μπαίνουν σε NC2 χωρίς 100% εφαρμογή. Μαύρα original υπάρχουν μόνο για NC2 με pn KD51-37-190.
Στο link , φαίνεται η διαφορά μεταξύ μαύρου NC2 και ασημί NC1. https://images.app.goo.gl/HQVWJaQqMsTErsCv7
--- End quote ---
Εγω παντως για το NC1 πηρα απο Κινα απο το wish, και παραδόξως εκαναν τελεια. Θα εριχνα μια ματια στη θεση σου μήπως υπάρχει και για NC2.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nmwisima:
--- Quote from: philosopher on July 23, 2020, 08:25:14 AM ---
--- Quote from: tom13 on July 22, 2020, 08:19:05 PM ---Το βάψιμο το σκέφτηκα και εγώ , αλλά καθώς δεν έχω τίποτα από χρώμα , είπα να ψάξω για τα μαύρα της mazda τα οποία κοστίζουν γύρο στα 50ε :o
--- End quote ---
Αν έχει 50Ε η 4άδα είναι τσάμπα. Στις BBS έχει 40Ε το ένα τα απλά (μαύρα) και τα κόκκινα που ψάχνω κανένα 65άρι (το ένα) :llol:
--- End quote ---
Ορίστε
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version