!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
nikospaga:
Έχει εδώ και 6 μήνες που έδωσα το nc μου αλλά ακόμα παρακολουθώ το φόρουμ. Το ποσό οργανωμένο, πληροφορημένο και άμεσο είναι δεν παίζεται. Δεν συγκρίνεται με κανενα αλλο πιστεύω. Ειμαι γραμμένος σε κανα 2 ακομα τα οποια ειναι για αυτοκινητα με εκατομμύρια πωλήσεις αλλά δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ενα μεγάλο μπράβο σε όσους είναι πίσω από τη λειτουργία του αλλά και σε αυτούς που βοηθούν με τις γνώσεις τους δε οποιαδήποτε απορία.
Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Alex:
Όταν είναι κρύο το κάνει πιο έντονα, όταν είναι ζεστό λιγότερο, μου κάνει ένα σαν μπούκωμα-ρετάρισμα κτλ.
MAF?
Sent from my Nokia 3310
matt21:
Τι έχουν πάθει όλοι τώρα τελευταία με το που βλέπουν mx5; Ξερόγκαζα, σφήνες, σου κολλάνε στον προφυλακτήρα ακόμα κι όταν οδηγάς κιουρία στη δουλειά σου. (και δεν νομίζω ότι είναι προκλητικοί ούτε οι 2 πόντοι χαμήλωμα ούτε η ζάντα)
:punish: :punish:
Υ.Γ. Καμιά συνάντηση θα παίξει;
steve:
Συμφωνώ και με τα 2!
βεβαια μπορεί απλά να θέλουν να θαυμάσουν!!
Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Hayate:
--- Quote from: matt21 on September 25, 2019, 10:59:01 AM ---Τι έχουν πάθει όλοι τώρα τελευταία με το που βλέπουν mx5; Ξερόγκαζα, σφήνες, σου κολλάνε στον προφυλακτήρα ακόμα κι όταν οδηγάς κιουρία στη δουλειά σου. (και δεν νομίζω ότι είναι προκλητικοί ούτε οι 2 πόντοι χαμήλωμα ούτε η ζάντα)
--- End quote ---
να είναι καλά μερικά παιδγιά που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά στο γιουτιουμπέι και όχι μόνο και έχουν κάνει τον κόσμο να πιστεύει ότι οδηγάμε ραλί με σκορπιό, εξάτμιση κ σαπγούφερ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version