!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Jhngeorgas:
Εγώ πάντως κολλάω άμα δω nc ακόμα και με το ibiza το 1000αρι απο συγκίνηση :Ρ
Liakos:
--- Quote from: matt21 on September 25, 2019, 10:59:01 AM ---Τι έχουν πάθει όλοι τώρα τελευταία με το που βλέπουν mx5; Ξερόγκαζα, σφήνες, σου κολλάνε στον προφυλακτήρα ακόμα κι όταν οδηγάς κιουρία στη δουλειά σου. (και δεν νομίζω ότι είναι προκλητικοί ούτε οι 2 πόντοι χαμήλωμα ούτε η ζάντα)
:punish: :punish:
Υ.Γ. Καμιά συνάντηση θα παίξει;
--- End quote ---
Εμένα πλέον μου κολάνε άλλα mx5... Ειδικα καγκουρεμενα NC. Δυστυχως το mx5 εχει γινει το σαξοραλο του σημερα.
matt21:
Σωστά.. Κάτι τα γιουτιουμπια, κάτι τα πιτσιρίκια, κάτι οι Λυκαβηττοί δε θέλει και πολύ :????: Τουλάχιστον το καλό είναι ότι οι μόδες φεύγουν.
Hayate:
Μήτσε εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές δύσκολο. αντί να πάρει ιμπιζα χάρχαλο παίρνει κάμπριο χάρχαλο και γίνεται ένας σύγχρονος μάικ νάιτ των γυμνασίων.
Alex:
--- Quote from: Liakos on September 25, 2019, 06:20:30 PM ---
--- Quote from: matt21 on September 25, 2019, 10:59:01 AM ---Τι έχουν πάθει όλοι τώρα τελευταία με το που βλέπουν mx5; Ξερόγκαζα, σφήνες, σου κολλάνε στον προφυλακτήρα ακόμα κι όταν οδηγάς κιουρία στη δουλειά σου. (και δεν νομίζω ότι είναι προκλητικοί ούτε οι 2 πόντοι χαμήλωμα ούτε η ζάντα)
:punish: :punish:
Υ.Γ. Καμιά συνάντηση θα παίξει;
--- End quote ---
Εμένα πλέον μου κολάνε άλλα mx5... Ειδικα καγκουρεμενα NC. Δυστυχως το mx5 εχει γινει το σαξοραλο του σημερα.
--- End quote ---
Πόσο δίκιο έχεις!
Θα μου πεις και μεις πιτσιρικάδες ήμασταν :)
Sent from my Nokia 3310
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version