!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (758/1071) > >>

ntemis:
Κοκκινο ενμπι Ριζάρη και Βασιλίσσης σοφίας cambergod of the neighbourhood!!

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

selito:
Ladies and gents, holla!

Δεν το ανεβάζω ως αγγελία στο section προσφορα γιατί δεν είναι automotive related, αλλά αν νομίζουν οι mods πως θα βοηθήσει να υπάρχει εκεί ας το μεταφέρουν.

Λοιπόν, υπάρχουν δυο σετ επίπλων από ξύλο για παιδικά δωμάτια της NEOSET, ένα για αγόρι και ένα για κορίτσι.

Το κάθε σετ αποτελείται από μια βιβλιοθήκη, κρεβάτι με ρόδες, γραφείο, έπιπλο με συρτάρια και ντουλάπάκια (ως σύνθεση μαζί με το γραφείο).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με pm είτε στο τηλέφωνο μου ( 6972847929 ).

Το ξέρω πως είναι άσχετο με τα MX5 μας αλλά είναι κρίμα να τα πετάξω στα σκουπίδια ή να τα χαρίσω σε κάποιον μαραγκό που θα γίνει μάγκας μοσχοπουλόντας τα σε κάποιον..

Θέλω να τα πάρει κάποιος που να τα έχει ανάγκη αλλά ενδεχομένως να μην είναι σε οικονομική κατάσταση να αγοράσει καινούρια, οπότε αν τα θέλει κάποιος από εμάς ή αν ξέρετε κάποιον που να τα θέλει κάντε έναν κόπο να ρωτήσετε..

Εννοείται πως είναι for free, δεν θέλω κάποιο χρηματικό ποσό γι'αυτά, αν όμως όποιος τα θέλει έχει την καλή πρόθεση μπορεί να βάλει ένα συμβολικό ποσό (όσα μπορεί να διαθέσει ο καθένας) σε κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα..

Βρίσκονται στην Νεα Ιωνία Αττικής.

Thank you forum.

SteliosR:
Γιωργο υπαρχουν γκρουπ αγοραπωλησιων στο ΦΒ, με μεγαλη επισκεψιμοτητα. Μηπως να τα εβαζες και εκει με τιτλο "χαριζονται"?

Δεν τους δινω πανω απο μια μερα...!!! Εύγε για το φιλανθρωπικο ποστ!

selito:

--- Quote from: SteliosR on March 07, 2018, 01:44:24 PM ---Γιωργο υπαρχουν γκρουπ αγοραπωλησιων στο ΦΒ, με μεγαλη επισκεψιμοτητα. Μηπως να τα εβαζες και εκει με τιτλο "χαριζονται"?

Δεν τους δινω πανω απο μια μερα...!!! Εύγε για το φιλανθρωπικο ποστ!

--- End quote ---

Στέλιο θα ήθελα να αποφύγω το να τα πάρει κάποιος τσάμπα και μετά να το εκμεταλλευτεί για να βγάλει λεφτά, οπότε θέλω να περιορίσω την δημοσίευση τους σε group που ξέρω τα άτομα -έστω τα περισσότερα- για να είμαι σίγουρος πως και θα βοηθηθεί κάποιο ίδρυμα από το χρηματικό ποσό αλλά και να τα πάρει κάποιος που τα έχει πραγματικά ανάγκη.

Προς το παρόν τα έχω βάλει μόνο εδώ και σε ένα group στο Faceboοk που είναι μόνο για χαρίσματα.

Αν δω πως δεν φεύγουν σχετικά άμεσα, θα τα βάλω -με ρίσκο- και σε άλλες σελίδες, χώρο πιάνουν..

SteliosR:
Εχεις καμια φωτο να μου στειλεις με μαιλ, πμ? Οτι βολεβει...!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version