!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (759/1071) > >>

luigid:
@selito μπραβο μανμου  :good:

selito:

--- Quote from: SteliosR on March 07, 2018, 02:04:08 PM ---Εχεις καμια φωτο να μου στειλεις με μαιλ, πμ? Οτι βολεβει...!

--- End quote ---

Δυστυχώς όταν τα δωμάτια "λύθηκαν" δεν ήμουν Αθήνα και δεν τράβηξαν καμία φώτο, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν 1-2 σε παλιά αρχεία...θα τα ψάξω σήμερα και όταν βρω στις στέλνω και θα τις ανεβάσω και εδώ  ;)

--- Quote from: luigid on March 07, 2018, 02:08:04 PM ---@selito μπραβο μανμου  :good:

--- End quote ---

:giveheart: :giveheart:

arvani:
Έχει κανείς εικόνα για την εγγύηση που δίνει η Βελμάρ στα μεταχειρισμένα?
Κοιτάω ένα MINI του 2008 και δίνει ένα χρόνο εγγύηση για κιβώτιο και κινητήρα.

Αν θεωρητικά βγει κάποιο σχετικό πρόβλημα στο διάστημα αυτό, το καλύπτουν ή απλά αναλώνεσαι σε συζητήσεις "καλύπτουμε όλα τα υπόλοιπα εκτός από το πρόβλημα που σου έχει προκύψει κλπ." ?

Αν έχει κάποιος εικόνα θα βοηθούσε.
Thanks

Manolis:
Κοιτάς ένα cabrio γύρω στα 11.000?
Γενικά τα μεταχειρισμένα τους είναι καλά (έχω αγοράσει κατά καιρούς) αλλά σαφέστατα ακριβότερα από ότι θα το πληρώσεις
από ένα ιδιώτη.Γενικά είναι αξιόπιστοι.Στο τελευταίο που είχα αγοράσει μου είχαν δώσει 5ετή εγγύηση.

Υπάρχει και ένα λευκό cabrio του 08 που πουλιέται αρκετό καιρό στο car στα 8500.Καλή περίπτωση φαίνεται,αλλά δεν έχει τόσα έξτρα.
Μιλάμε όμως (με το σχετικό παζάρι πάντα) για 3Κ κάτω.

Αν καταλήξεις σοβαρά στο συγκεκριμένο ΜΙΝΙ τους στείλε μου ένα πμ.Ίσως κάτι να μπορέσει να γίνει.

gmat:

--- Quote from: arvani on March 09, 2018, 06:16:17 PM ---Έχει κανείς εικόνα για την εγγύηση που δίνει η Βελμάρ στα μεταχειρισμένα?
Κοιτάω ένα MINI του 2008 και δίνει ένα χρόνο εγγύηση για κιβώτιο και κινητήρα.

Αν θεωρητικά βγει κάποιο σχετικό πρόβλημα στο διάστημα αυτό, το καλύπτουν ή απλά αναλώνεσαι σε συζητήσεις "καλύπτουμε όλα τα υπόλοιπα εκτός από το πρόβλημα που σου έχει προκύψει κλπ." ?

Αν έχει κάποιος εικόνα θα βοηθούσε.
Thanks

Καλησπέρα φίλε και με τι καλό. Όλα τα αυτοκίνητα θέλουν έλεγχο και λειτουργία κουκούλας. Ιδιαίτερα αυτοκίνητα τα Μίνι. Η εγγύηση δε καλύπτει τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο από αυτό που δίνουν σε έντυπη μορφή και με μορφή συμβολαίου. Νομικά αν δεν έχεις έντυπο θα αρκεστείς μόνο στην κάλυψη 3-6 μηνών καλής λειτουργία και όχι όλα τα παραπάνω που αναφέρεις. Εγγύηση που καλύπτει τούρμπο. Σασμάν. Εγκεφάλους κτλ κτλ υπάρχει είναι ακριβοί κ τη δίνουν ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ έμποροι. Οπότε μη μασάς διαφήμιση ΜΌΝΟ γραπτα καλη

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version