!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (753/1071) > >>

HarryB:
Κοκκινα καποτακια ψιλοχλωμο, εχει ο IL OEM λαμπακια με καποτακια αλλα αν θυμαμαι καλα στα 3-4 ευρω εκαστο  :o

Για το δικο μου (για καντραν κ HVAC) ειχα παρει Τ10 και Τ5 απο εδω http://www.ledmegastore.gr/, 2 χρονια μετα κρατανε γερα κ ηταν κ παμφθηνα.

jSkyline:

--- Quote from: HarryB on February 06, 2018, 10:02:16 AM ---Κοκκινα καποτακια ψιλοχλωμο, εχει ο IL OEM λαμπακια με καποτακια αλλα αν θυμαμαι καλα στα 3-4 ευρω εκαστο  :o

Για το δικο μου (για καντραν κ HVAC) ειχα παρει Τ10 και Τ5 απο εδω http://www.ledmegastore.gr/, 2 χρονια μετα κρατανε γερα κ ηταν κ παμφθηνα.

--- End quote ---


Τέλειο το site αλλά κάθομαι και το κοιτάω σα χάνος!!! Δεν ξέρω ποια λεντάκια χρειάζομαι! Στα διακόπτη των καθισμάτων είδα οτι έχει 2 διαφορετικά! Καλά για την ώρα θα ζαλίσω ένα φίλο μου που το έχει με τα ηλεκτρολογικά για να δω τι θα μου προτείνει απο λεντάκια αν με βρίσει θα έρθω εδώ να ξαναπρήξω εσένα!

Liakos:

--- Quote from: jSkyline on February 06, 2018, 11:51:15 AM ---Τέλειο το site αλλά κάθομαι και το κοιτάω σα χάνος!!!

--- End quote ---

Καλά τώρα κάτι μας είπες...

 :finger:

Sakis:
Καλημέρα,

Ξέρεις κανείς κάποιο συνεργείο που να κάνει ζύγιση σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη? Έτσι για να δω πόσο ζυγίζει και πως κατανέμενεται το βάρος σε κάθε τροχό.

Hayate:
ο Κυρλαγκίτσης θα πρέπει να έχει υποθέτω. ψάξε για συνεργείο που ασχολείται με αγωνιστικά κυρίως.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version