!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Domo:
Καλησπερα σε ολους,
Μια ερωτηση.Οταν στριβω το τιμονι δεξια ειναι πιο σκληρη η αισθηση απ οταν το στριβω αριστερα...Που μπορει να οφειλεται?Παιζει να ειναι θεμα κακης ευθυγραμμισης?
xarisswift:
το πιθανοτερο ειναι να ειναι θεμα καστερ. Πρωτα ευθυγραμμισα λοιπον και βλεπεις!
Dasimo:
Τσεκάρισμα από κάτω και τις φούσκες της κρεμαγιέρας , κάποια αμάξια είχαν θέμα με τις τσιμούχες με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρροή υγρών . Το τιμόνι δεν έχει πολλά υγρά μέσα όποτε και λίγα να χαθούν κάνουν την διαφορά .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Veros:
--- Quote from: Domo on January 20, 2018, 04:37:05 AM ---Καλησπερα σε ολους,
Μια ερωτηση.Οταν στριβω το τιμονι δεξια ειναι πιο σκληρη η αισθηση απ οταν το στριβω αριστερα...Που μπορει να οφειλεται?Παιζει να ειναι θεμα κακης ευθυγραμμισης?
--- End quote ---
Οι στροφές που κάνει το τιμόνι σου από κέντρο σε τέρμα αριστερά και τέρμα δεξιά είναι οι ίδιες ;
Εάν όχι μπορεί να ειναι :
1) να έβγαλες στραυρο τιμονιού και να τον βάλανε χωρίς να έχουν κεντραρει κρεμαγιερα
2) για κάποιο λόγο να έγινε ευθυγράμμιση με στριμμένο τιμόνι (η να είχες βγάλει το τιμόνι και να μην το έβαλες ακριβός όπως ήταν )
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
@HarryB χρείαζομαι τη βοήθεια σου! Μου έχουν καεί τα λαμπακια για τα καθίσματα και γενικά διάφορα άλλα! Που θα βρώ κόκκινα καποτάκια η εστω κάποιο λεντ κόκκινο για να τα αλλάξω όλα! Έχουν σπάσει τα νέυρα μου και έχω ξηλώσει και όλο το εσωτερικό του αμαξιού!
Γενικά το αμάξι μου χρειάζεται μερικές ηλεκτρολογικές εργασίες! Τίποτα σοβαρό απλά κάποια ηλίθια δικά μου κολλήματα! Μήπως έχει κανείς την όρεξη να με βοήθησει!? Γιατί είναι αμαρτία να σπάσω τα νεύρα του Λευκαδίτη για τις π@π@ριες μου!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version