!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (703/1071) > >>

HarryB:
Δειχνει πολυ καλη φαση, αλλά μπαινει κ βγαινει τοσο ευκολα που για μενα ειναι μεγαλο το ρισκο να σου ανοιξει καποιος το αμαξι. 

iliasfyntanidis:
Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο.Τα μάτια μας στον δρόμο και όλα καλά.
Δεν έχω δει τα ανάλογα video για τον εντοπισμό αντικειμένων στον δρόμο ούτε πως βοηθάει στο να εχω καλύτερη οπτική άλλα μια universal εφαρμογή θα έρχεται πάντα 2η σε σχέση με μια εργοστασιακή εφαρμογή, μιλάω πάντα για hardware.
Ίσως αν δω το προϊόν σε mode λειτουργίας να αναθεωρησω άλλα δεν με ψήνει η ιδέα του να παίρνω τα ματια μου από τον δρομο για να δω τον καθρέπτη.

panos2171:
Θα το ήθελα android ώστε να χει και δυνατότητα σύνδεσης με obd, gmaps κλπ. Προς το παρόν σαφώς πολύ ωραίο gadget αλλά προσωπικά δε μπορεί να μου προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Gas21:
Μονο ατυχηματα μπορει να προκαλεσει.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

jeanskyline7:
Γενικά τα "εξυπνα" συστήματα σε κάνουν χαζό οδηγό...επειδή οδηγώ και αμάξι με κάμερα οπισθοπορειας και με αισθητήρες παρκαρίσματος...βλέπω ότι μόλις επιστρέφω στο ΜΧ, οι πιθανότητες να το καρφώσω κάπου είναι αυξημένες. Παρότι το ξέρω καλά με ξενιζει στην αρχή που δεν έχω όλους αυτούς τους σπαστικούς ήχους, και το βάζω μπροστά και το μόνο που ακούγεται είναι το ηχοσυστημα, ούτε καν το καμπανάκι της ζώνης, που έτσι και αλλιώς θα βάλω λίγο πιο κάτω.

Στάλθηκε από το HTC One ME dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version