!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
nikangel:
Πρόκειται για έναν ψηφιακό βοηθό του οδηγού. Έτσι το πλασάρουν και οι εντολές προς αυτό πέρα από την αφή είναι κυρίως φωνητικές. Επειδή είναι καινούργιο προϊόν και δεν έχουν γίνει πολλές παρουσιάσεις, αυτό που έχω καταλάβει είναι πως όταν το χρειαστείς (πχ δρόμο με χαμηλό φωτισμό ) τότε του δίνεις φωνητική εντολή και κλειδώνει αντικείμενα που εντοπίζει σε πράσινο τετράγωνο. Θεωρώ πως με την άκρη του ματιού θα παίρνεις σωτήρια πληροφορία για κάτι που με γυμνό μάτι δεν μπορείς εύκολα να διακρίνεις. (πχ ποδηλάτης χωρίς φώτα) Δεν είναι ένα αντικείμενο που φιλοδοξεί να σου αποσπά την προσοχή από τον δρόμο και μην ξεχνάμε πως υποκαθιστά τον κεντρικό καθρέφτη που είναι απαραίτητος για την ασφαλή οδήγηση. Έχει ενσωματωμένο ηχείο και μπορεί να σου δώσει εντολές για πλοήγηση, πληροφορίες για μποτιλιαρισμα , αναφορές καιρού. Επίσης μπορεί να σου διαβάσει τα mail σου και να τα ακούσεις on road και φυσικά να απαντήσεις στα mail σου φωνητικά. (Δυστυχώς δεν θα υποστηρίζει Ελληνικά) Εφόσον δέχεται κάρτα Sim είναι gps traker με δικό του IMEI που και να κλαπεί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλον κάτοχο γιατι μπορει να κλειδωθεί απο τον πάροχο και τέλος από ότι κατάλαβα σε περίπτωση ατυχήματος ή αδιαθεσίας έχεις την δυνατότητα να καλέσεις σε βοήθεια με φωνητική εντολή και να σε εντοπίσουν. Θεωρώ πως είναι ενα πολύ ωραιο gadget για τα αυτοκίνητα και καποια στιγμή είμαι σιγουρος πως θα το αποκτήσω.
Dasimo:
Εμένα το BMW έχει μια ρύθμιση που από ότι φαίνεται ήταν ενεργοποιημένη κατα το PDI που ηχούσε ένα buzzer άνω από τα 160 χιλιόμετρα......φαντάζεστε ότι με έπιασε πανικός όταν πρώτοσυνεβη αυτό και έψαχνα για κάποια δευτερόλεπτα τι έχει συμβεί......
Sent from my iPad using Tapatalk
luigid:
Μιας και σε αλλο νημα μιλαγαμε περι περιποιησης αλοιφων κτλ,οριστε ενα δειγμα πως να ΜΗΝ πλενετε το miata σας!!!!!
Δειτε το πολλες φορες για να αποφυγετε λαθη ολεθρια!Η Nicole κανει λαθη,μην γινετε σαν την Nicole!!!
:giveheart:
xarisswift:
:yeah: :yeah: :yeah: Nikωωωωλ(αρα) με τα ολα της :guns: :guns: :guns:
panos2171:
Το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι πήγε να το πλύνει με το σορτσάκι. Αλλά ντάξει μετά το έσωσε.... :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version