!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (656/1071) > >>

spoumi:

--- Quote from: gianic on April 28, 2017, 10:10:03 PM ---Ρε μην ειστε ρουφιανοι ρε. Ποτε δεν ξερετε τι αποκαλυπτετε.

--- End quote ---
Ντρέπεσαι για εμας Γιανικ???

Sent from my MI NOTE Pro using Tapatalk

Aristotelis:
Ποντικί nc με καφέ καθίσματα-κουκούλα και φτιαχτό rollbar, πριν λίγο στα Γιάννενα.......

Sakis:
Μια ερώτηση στους κατόχους NC,
Πόσο σταθερό θεωρείται το NC στα πολλά χιλιόμετρα σε Εθνική αλλά με μέτριας ποιότητας οδόστρωμα (εννοώ με διάφορες μικροανωμαλίες στο δρόμο)?
Εχθές στο δρόμο Μουδανιών - Θεσσαλονίκης πήγαινα με 150-170χλμ και παρατήρησα μεγάλη αστάθεια στο αυτοκίνητο, η τελευταία ευθυγράμμισή μου ήταν μπροστά 0.2 μοίρες απόκλιση με 1,5 κάμπερ και πίσω 0,2 μοίρες σύγκλιση με 2 κάμπερ και το κάστερ στο 6,8 περίπου.
Προσπαθώ να καταλάβω αν η αστάθεια οφείλεται στην ευθυγράμμιση, στη ρύθμιση της ανάρτησις μου ή αν γενικά το NC λόγο μικρού βάρους που έχει είναι ασταθές σαν αυτοκίνητο στα πολλά χιλιόμετρα. Βέβαια σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα του δρόμου, σε καινούρια Εθνική δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο πχ. Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

philosopher:

--- Quote from: Sakis on May 02, 2017, 12:26:28 PM ---Μια ερώτηση στους κατόχους NC,
Πόσο σταθερό θεωρείται το NC στα πολλά χιλιόμετρα σε Εθνική αλλά με μέτριας ποιότητας οδόστρωμα (εννοώ με διάφορες μικροανωμαλίες στο δρόμο)?
Εχθές στο δρόμο Μουδανιών - Θεσσαλονίκης πήγαινα με 150-170χλμ και παρατήρησα μεγάλη αστάθεια στο αυτοκίνητο, η τελευταία ευθυγράμμισή μου ήταν μπροστά 0.2 μοίρες απόκλιση με 1,5 κάμπερ και πίσω 0,2 μοίρες σύγκλιση με 2 κάμπερ και το κάστερ στο 6,8 περίπου.
Προσπαθώ να καταλάβω αν η αστάθεια οφείλεται στην ευθυγράμμιση, στη ρύθμιση της ανάρτησις μου ή αν γενικά το NC λόγο μικρού βάρους που έχει είναι ασταθές σαν αυτοκίνητο στα πολλά χιλιόμετρα. Βέβαια σίγουρα παίζει ρόλο και η ποιότητα του δρόμου, σε καινούρια Εθνική δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο πχ. Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

--- End quote ---

Εν μέρει η αστάθεια που μπορεί να νιώθεις οφείλεται και στην απόκλιση που έχεις εμπρός, γύρνα το σε σύγκλιση και θα γίνει πιο σταθερό στα πολλά.
Με τι ανάρτηση και αντιστρεπτικές είσαι ?
Εγώ μετά τη Meister το νιώθω πραγματικά βιδωμένο στα πολλά, βέβαια επειδή η πληροφόρηση στο μιατάκι είναι με το τσουβάλι, οι λεπτομέρειες που καταλαβαίνεις είναι και πολύ περισσότερες. Μήπως αυτό μεταφράζεις ως αστάθεια ?

Sakis:

--- Quote from: philosopher on May 02, 2017, 12:44:30 PM ---
--- Quote from: Sakis on May 02, 2017, 12:26:28 PM ---Μια ερώτηση στους κατόχους NC,

--- End quote ---

Εν μέρει η αστάθεια που μπορεί να νιώθεις οφείλεται και στην απόκλιση που έχεις εμπρός, γύρνα το σε σύγκλιση και θα γίνει πιο σταθερό στα πολλά.
Με τι ανάρτηση και αντιστρεπτικές είσαι ?
Εγώ μετά τη Meister το νιώθω πραγματικά βιδωμένο στα πολλά, βέβαια επειδή η πληροφόρηση στο μιατάκι είναι με το τσουβάλι, οι λεπτομέρειες που καταλαβαίνεις είναι και πολύ περισσότερες. Μήπως αυτό μεταφράζεις ως αστάθεια ?

--- End quote ---

Έχω τις αντιστρεπτικές του RX8, τις coilover ΤΕΙΝ strret flex Z, και όλα τα δεσίματα του Il μαζί με πίσω μπάρα θόλων και roll bar. Αυτό που αναφέρω σαν αστάθεια είναι ότι νιώθω το τιμόνι πολύ ευαίσθητο σαν να παίζει με την παραμικρή ανωμαλία με αποτέλεσμα να νιώθω μία νευρικότητα όταν το οδηγάω σε τέτοιες ταχύτητες και να είμαι σφιγμένος, δεν μπορώ δηλαδή να πηγαίνω με 160+ και να είμαι χαλαρός όπως πχ ένιωσα σε ένα EVO που οδήγησα. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version