!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (657/1071) > >>

philosopher:

--- Quote from: Sakis on May 02, 2017, 12:50:49 PM ---Έχω τις αντιστρεπτικές του RX8, τις coilover ΤΕΙΝ strret flex Z, και όλα τα δεσίματα του Il μαζί με πίσω μπάρα θόλων και roll bar. Αυτό που αναφέρω σαν αστάθεια είναι ότι νιώθω το τιμόνι πολύ ευαίσθητο σαν να παίζει με την παραμικρή ανωμαλία με αποτέλεσμα να νιώθω μία νευρικότητα όταν το οδηγάω σε τέτοιες ταχύτητες και να είμαι σφιγμένος, δεν μπορώ δηλαδή να πηγαίνω με 160+ και να είμαι χαλαρός όπως πχ ένιωσα σε ένα EVO που οδήγησα.

--- End quote ---

Απλά βάλε σύγκλιση εμπρός και είσαι έτοιμος,  ίσως και λίγο κάστερ αν σε παίρνει.

Sakis:
Μάλλον αύριο θα πάω για ευθυγράμμιση και σκεφτόμουνα να βάλω 1 κάμπερ μπρος πίσω και 0 σύγκλιση/απόκλιση επίσης μπρος πίσω μπας και στρώσει λίγο, κάστερ θα το βάλω τέρμα όσο πάει  ;)

Reverant:
Όσο πιο πολύ κάστερ, τόσο χειρότερο θα γίνει.

gianic:
Bασικα η ευθυγραμμιση σου ειναι ψιλο χαλια.

Συγκλιση πισω βαλε τουλαχιστον 1 μοιρα συνολο. 0 ειναι σχεδον επικινδυνο και πιο ασταθες. Κανε το ιδιο και μπροστα και βλεπεις.
Καμπερ μπρος πισω βαλε το ιδιο 1.4-1.6. 2 ειναι αρκετο.

Sakis:

Επίσης κάτι ακόμα που έχω παρατηρήσει στις ευθυγραμμίσεις, δεν ξέρω αν το κάνουν επειδή βαριούνται αλλά αντί να βάλουν πχ 0.2 στη μία ρόδα και 0.2 στην άλλη, σου βάζουν 0,4 στην μία και 0 στην άλλη και σου λένε σύνολο έχεις 0,4 όπως ζήτησες, έτσι με έκανε ο προηγούμενος τουλάχιστον και δεν πρόκειται να ξανα πάω. Προφανώς ειναι τελείως λάθος αυτό.
Anyway, θα αλλάξω την ευθυγράμμιση και θα επανέλθω με το θέμα της ευστάθειας στο μέλλον, ευελπιστώ να βελτιωθεί

Thanks για τις απαντήσεις και το χρόνο σας

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version