!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (605/1071) > >>

nikospaga:
Επειδή λογικά έχεις κλειστή την ανακύκλωση αέρα.

gianic:

--- Quote from: Sakis on January 18, 2017, 03:53:15 PM ---Καλησπέρα,
από όσο ξέρω το NC δεν έχει φίλτρο καμπίνας, όταν το βάζω μπροστά και είναι κρύο ή κάποιες φορές στο φανάρι όταν περιμένω και έχω ανοιχτή τη θέρμανση, μυρίζει καυσαέριο μέσα στη καμπίνα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ανοίγω τα παράθυρα. Συμβαίνει σε άλλους κάτι παρόμοιο?

--- End quote ---

Καταλυτη εχεις;

Sakis:

--- Quote from: gianic on January 18, 2017, 04:08:25 PM ---
από όσο ξέρω το NC δεν έχει φίλτρο καμπίνας, όταν το βάζω μπροστά και είναι κρύο ή κάποιες φορές στο φανάρι όταν περιμένω και έχω ανοιχτή τη θέρμανση, μυρίζει καυσαέριο μέσα στη καμπίνα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ανοίγω τα παράθυρα. Συμβαίνει σε άλλους κάτι παρόμοιο?

--- End quote ---

Καταλυτη εχεις;

--- End quote ---

Έχω μόνο το προκαταλύτη στο χταπόδι, παρόλα αυτά ΚΤΕΟ περνάω κανονικά, άρα τα καυσαέρια μου δεν είναι πάνω από τα όρια.

gianic:

--- Quote from: Sakis on January 19, 2017, 10:08:33 AM ---
--- Quote from: gianic on January 18, 2017, 04:08:25 PM ---

--- End quote ---

Καταλυτη εχεις;

--- End quote ---

Έχω μόνο το προκαταλύτη στο χταπόδι, παρόλα αυτά ΚΤΕΟ περνάω κανονικά, άρα τα καυσαέρια μου δεν είναι πάνω από τα όρια.

--- End quote ---

Δεν εχει σημασια που περνας ΚΤΕΟ. Λογω της απουσιας του καταλυτη σου ερχεται η μυρωδια. Ειναι κλασικο φαινομενο.

sotos:
@gianic εθεαθεις το πρωι στην Πειραιώς!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version