!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (604/1071) > >>

gianic:

--- Quote from: jSkyline on January 10, 2017, 01:35:42 AM ---Με τέτοιο χαμόγελο και λευκή μουσούδα πάντως...εμένα αλλού πήγε το μυαλό μου!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---

tzitzo:

--- Quote from: gianic on January 10, 2017, 11:36:58 AM ---
--- Quote from: jSkyline on January 10, 2017, 01:35:42 AM ---Με τέτοιο χαμόγελο και λευκή μουσούδα πάντως...εμένα αλλού πήγε το μυαλό μου!

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

--- End quote ---

--- End quote ---

jSkyline:

--- End quote ---

Δεν μπορώ να καταλάβω που πήγε το μυαλό σας... Εγώ απλά σκέφτηκα οτι βγηκε να το παίξει εκχιονιστικό!

Palastb:

--- Quote from: jSkyline on January 10, 2017, 12:07:16 PM ---

--- End quote ---

Δεν μπορώ να καταλάβω που πήγε το μυαλό σας... Εγώ απλά σκέφτηκα οτι βγηκε να το παίξει εκχιονιστικό!

--- End quote ---

Νομιζω πως ολοι αυτο ακριβως σκεφτηκαμε.....  :exaclty:

Sakis:
Καλησπέρα,
από όσο ξέρω το NC δεν έχει φίλτρο καμπίνας, όταν το βάζω μπροστά και είναι κρύο ή κάποιες φορές στο φανάρι όταν περιμένω και έχω ανοιχτή τη θέρμανση, μυρίζει καυσαέριο μέσα στη καμπίνα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ανοίγω τα παράθυρα. Συμβαίνει σε άλλους κάτι παρόμοιο?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version