!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
spoumi:
Χθες το απόγευμα ένα λευκό NB με ασημί (jr10?) ζάντες και rollbar σχετικά γρήγορο συναντηθήκαμε για λίγο στην εθνική προς Λαμία.
Είναι κάποιος απο΄εδώ?
nmwisima:
--- Quote from: LetThingsDrift on July 23, 2016, 06:58:12 PM ---
--- Quote from: Dasimo on July 22, 2016, 01:17:08 PM ---Παίδες υπέροχο NB γκρι χαμηλωμένο με body kit bride buckets στο Ιλιον, συμβολή Αγίου Νικολαου και Θηβων. Έκανα σαν χαζος μόλις το είδα και του έκανα χειρονομίες ευχαρίστησης ( ήταν ξεκουκουλωτος!). Αν διαβάζει νομίζω θα κατάλαβε ποιος είμαι!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
--- End quote ---
Το έχω πετύχει κι εγώ το παλικάρι...Πολυ ωραίο το NB του...Φοράει jr19 15x8.25 νομιζω μου είχε πει, φουλ χαμηλωμένο με κομμένα φτερά για αυτό έχει και τα πρόσθετα και επίσης νομιζω πως δεν γράφει στο φόρουμ...
Sent from my iPhone using Tapa
--- End quote ---
Αν έχει κομμένα φτερά, εννοείτε του PapRS και φοράει Rota 15x9
Αν λέτε του Βοίλα το πρώην, δεν έχει κομμένα φτερά, αλλά 17χ9 με φλώρικο οφσετ :exaclty:
LetThingsDrift:
--- Quote from: nmwisima on July 23, 2016, 08:23:39 PM ---
Αν έχει κομμένα φτερά, εννοείτε του PapRS και φοράει Rota 15x9
Αν λέτε του Βοίλα το πρώην, δεν έχει κομμένα φτερά, αλλά 17χ9 με φλώρικο οφσετ :exaclty:
--- End quote ---
Για το οτι φοράει jr ειμαι απόλυτα σίγουρος γιατί ειδα τα καπάκια στις ζάντες...Δεν νομιζω να είχε ρότα με καπάκια jr θα ήταν έγκλημα...Το αντίθετο μπορεί....Για το 8.25 ειμαι πάλι σίγουρος οτι αυτό μου ειπε αλλα δεν ειδα και πολυ σίγουρο το παλικάρι γιατί δεν θυμόταν καλά...Επίσης και το κομμένα φτερά ήταν δικά του λόγια...Δεν κοίταξα κάτω απο τα πρόσθετα για να ξέρω...Πάντως 17αρα η ζάντα δεν ήταν...
Sent from my iPhone using Tapa
spar@@:
JR φοραει και το αυτοκινητο φτιαχτηκε προσφατα, δεν ξερω ποιο παιδι το εχει αλλα ειναι συνεχεια στην Nrg Parts, κοντα στο γκαραζ μου...
Dasimo:
Ότι και να ήταν οποίος και να ήταν..... He made my Friday!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version