!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
Dasimo:
Παίδες υπέροχο NB γκρι χαμηλωμένο με body kit bride buckets στο Ιλιον, συμβολή Αγίου Νικολαου και Θηβων. Έκανα σαν χαζος μόλις το είδα και του έκανα χειρονομίες ευχαρίστησης ( ήταν ξεκουκουλωτος!). Αν διαβάζει νομίζω θα κατάλαβε ποιος είμαι!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
giannisnaoussa:
Αυτοκινητιστικο σοκ χθες απογευμα στα προαστια του Τορινο ... παρκαρω μιατα κ περναει απο μπορστα μου Ferrari Enzo FXX!!! :guns: :guns: ακομα δεν εχω συνελθει... FXX στο δρομο....
jSkyline:
Κανονικά βέβαια δεν έχει δυνατότητα να κυκλοφορεί στο δρόμο!
Sent from my HTC One ME
giannisnaoussa:
ναι το ξερω, αλλα εμαθα χθες οτι εβγαλαν μια εκδοση της FXΧ stradale οποτε αυτη μπορει
Στα Ιταλικα stradale = δρομου ;)
LetThingsDrift:
--- Quote from: Dasimo on July 22, 2016, 01:17:08 PM ---Παίδες υπέροχο NB γκρι χαμηλωμένο με body kit bride buckets στο Ιλιον, συμβολή Αγίου Νικολαου και Θηβων. Έκανα σαν χαζος μόλις το είδα και του έκανα χειρονομίες ευχαρίστησης ( ήταν ξεκουκουλωτος!). Αν διαβάζει νομίζω θα κατάλαβε ποιος είμαι!
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
--- End quote ---
Το έχω πετύχει κι εγώ το παλικάρι...Πολυ ωραίο το NB του...Φοράει jr19 15x8.25 νομιζω μου είχε πει, φουλ χαμηλωμένο με κομμένα φτερά για αυτό έχει και τα πρόσθετα και επίσης νομιζω πως δεν γράφει στο φόρουμ...
Sent from my iPhone using Tapa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version