Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Ποια γενια?Ποιο μοντελο?Ποια εκδοση?  (Read 166947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

May 14, 2014, 01:30:48 PMReply #285

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Εμφάνιση μοντέλων
« Reply #285 on: May 14, 2014, 01:30:48 PM »
Και ότι ορισμένα χρώματα έβγαιναν μόνο συγκεκριμένες χρονολογίες, πχ το crystal blue έβγαινε μόνο 2001-2002.
Kαι οχι μονο! Chilli Orange μονο το 2005 (ουτε καν 03-04) REM το ιδιο και μετα το εμφανισε 2 χρονια μετα και στο NC, το Blazing Yellow που ειναι και αυτο καρασπανιο. Το titanium gray ειναι ακομα πιο ιδιαιτερο κυκλοφορησε το 2001-2002-2003 μονο σε ειδική εκδοση και μετα το 2003 το κυκλοφορησε μαζικα. Και νομιζω πως την πιο σωστη απαντηση σου την εδωσε ο Α. οι περισσοτεροι τα ξεχωριζουν κυριως απο την εκδοση τους για να στο πω διαφορετικα στα High μονο υπαρχουν 4 διαφορετικες εκδοσεις στα εσωτερικα χρωματα ξυλα και δερματα και το καθενα ειχε διαφορετικη χρονια παραγωγης και αλλο εξοπλισμο και αλλα χρωματα για αυτο και το ονομαζαν στο εξωτερικο και miracle1 η 2 κα.

Δυσκολο να μαθεις να τα ξεχωριζεις να σου πω την αληθεια αν εχεις τοσο ορεξη τσεκαρε ενα παλιο τοπικ που ειχα ανοιξει και ψαξε και στο νετ. Στα ΝΒ, NC τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα με το ΝΑ επικρατεί ενα χαος!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 14, 2014, 02:22:42 PMReply #286

Offline aimkara

« Reply #286 on: May 14, 2014, 02:22:42 PM »
Οχι "τρολάρουν", εγώ έκανα απλα ένα λάθος στο πληκτρολόγιο.

Τρολάρει ο Αιμίλιος, απλά για κάποιο λόγο εσύ πήρες την απάντησή του σοβαρα.

Α.

Guilty as charged!

Σοβαρότης μηδέν.

May 14, 2014, 02:24:43 PMReply #287

Offline option-D

« Reply #287 on: May 14, 2014, 02:24:43 PM »
Πάντως, αν δεν έχεις κάποια ειδική έκδοση ή θες ντε και καλά να έχεις, το ονομάζεις "special edition" ή "spesial" , όπως έχουμε δει κατά καιρούς  :zalistika: :moutza:
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

May 14, 2014, 02:42:27 PMReply #288

Offline Neko

« Reply #288 on: May 14, 2014, 02:42:27 PM »
Αυτα που θυμαμαι

Οι εσωτερικες διαφορες ειναι στα δαχτυλιδια των οργανων(ασημι ματ στο 04-05), τα χερουλια των πορτων(ασημι ματ στο 04-05)
και στην κεντρικη κονσολα.

Επισης οντως τα πλαστικα εχουν διαφορα , στο 04-05 ειναι πιο ματ και φαινονται πολυ πιο συγχρονα σε σχεση με του 01-03 που ειναι πιο γυαλιστερα. Επισης τα 04-05 εχουν λαμπακι χαμηλης σταθμης βενζινης και διαφορετικο κλειδι.

Το δικο μου που ειναι του 04 εχει τα ηχεια πισω στον ανεμοθραυστη αλλο τιμονι με τρυπητο δερμα και δεν ξερω αμα τοτε εβαζε τα βελουδινα καθισματα ;)
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

May 14, 2014, 02:51:15 PMReply #289

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #289 on: May 14, 2014, 02:51:15 PM »
ναι και τα ηχεια που λεει ο Νεκταριος ειναι στον εξοπλισμο μετα τα μεσα του 03.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 14, 2014, 03:48:00 PMReply #290

Offline simkoz

« Reply #290 on: May 14, 2014, 03:48:00 PM »
Και ότι ορισμένα χρώματα έβγαιναν μόνο συγκεκριμένες χρονολογίες, πχ το crystal blue έβγαινε μόνο 2001-2002.
Kαι οχι μονο! Chilli Orange μονο το 2005 (ουτε καν 03-04) REM το ιδιο και μετα το εμφανισε 2 χρονια μετα και στο NC, το Blazing Yellow που ειναι και αυτο καρασπανιο. Το titanium gray ειναι ακομα πιο ιδιαιτερο κυκλοφορησε το 2001-2002-2003 μονο σε ειδική εκδοση και μετα το 2003 το κυκλοφορησε μαζικα. Και νομιζω πως την πιο σωστη απαντηση σου την εδωσε ο Α. οι περισσοτεροι τα ξεχωριζουν κυριως απο την εκδοση τους για να στο πω διαφορετικα στα High μονο υπαρχουν 4 διαφορετικες εκδοσεις στα εσωτερικα χρωματα ξυλα και δερματα και το καθενα ειχε διαφορετικη χρονια παραγωγης και αλλο εξοπλισμο και αλλα χρωματα για αυτο και το ονομαζαν στο εξωτερικο και miracle1 η 2 κα.

Δυσκολο να μαθεις να τα ξεχωριζεις να σου πω την αληθεια αν εχεις τοσο ορεξη τσεκαρε ενα παλιο τοπικ που ειχα ανοιξει και ψαξε και στο νετ. Στα ΝΒ, NC τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα με το ΝΑ επικρατεί ενα χαος!
Καλώς και την κινητή εγκυκλοπαίδια!!!
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

May 14, 2014, 08:53:21 PMReply #291

Offline Poseidonas

Re: Ποια γενια?Ποιο μοντελο?Ποια εκδοση?
« Reply #291 on: May 14, 2014, 08:53:21 PM »
Παιδια χαιρετε και απο μενα και καλες βολτες και ταξιδια να εχετε. Οσον αφορα στο αμαξι τωρα. Διαβασα ολο το ποστ και για καποια χαρηκα , για καποια αλλα οχι. Ειμαι κατοχος ενος μκ1 του 90 για την ακριβια δεξιοτιμονου καθοτι ιαπωνικη εισαγωγη στην Αγγλια απο ωπου και αγορασα το αυτοκινητο 4ο χερι μεταχειρο απο μια γκομενιτσα με 185 χιλιαδες χιλιομετρα εναντι 1300 ευρω στοebay .9 χρονια στην κατοχη μου πλεον το ειχα οδηγησει πρωτα με περιορισμενο διπλωμα καθοτι 17 ετων τοτε που ημουν uk και μου φανηκε ενα πολυ ωραιο οδηγικα σε σχεση με οτι ειχα οδηγησει τοτε.την ιδια χρονια επαιζα με κατι λεφτα ενος δανειου και περασαν απο την κατοχη μου ενα s2000 (φοβερο) ενα nsx(αυτο κι αν ηταν) και ενα z3 3 λιτρο. Κανενα απο τα 3 δεν κρατησα πανω απο 4 μηνες .αν θα μπορουσα να εχω καποιο απο αυτα και σημερα θα ειχα το Nsx τα εκανε ολα και συνεφερε. Δεν ειχα λοξα ποτε για τα καμπριο και οταν ημουν μικροτερος τα θεωρουσα και λοξα επιδιξιωμανιας(οχι απο ζηλεια να ξεκαθαρισω). Περασαν τα χρονια αν και οχι πολλα . Γυρισα ελλαδα και πηρα μαζι μου απο Αγγλια το μικρο mx5 και ενα triumph thruxton  που ειχα μεγαλο ερωτα απο μικρος με κλασικα μηχανακια.την μηχανη την εκτελωνισα σχεδον κατευθειαν μετα απο 2 μηνες. Το αμαξι μολις περσι. Ολο τον ενδιαμεσο καιρο οδηγουσα ενα saxo 1.1 που εχω ακομη και καθεται σε ενα στενο του Πειραια. Αποφασισα λοιπον να εκτελωνισω το μκ1 μου . Αξιζε??? Οχι θα σας πω καθοτι εδωσα 2κ κατι χιλιαρικα να το εκτελωνισω και στο ενδιαμεσο ειχα σκεφτει να το παω για παλιοσιδερα και να παρω ενα z3 1.9 μπιμπελο που ειχα βρει. Βρεθηκα μετα απο αρκετα χρονια να ξαναασχολουμαι με το αμαξι και εχω πεταξει μεχρι και σημερα καπου στα 8 χιλιαρικα για να το συνεφερω. Δεν αξιζε τοσα λεφτα.θα ειχα παρει ηδη s2000 αν ηθελα, μαλλον δεν ηθελα . Καθε μερα το γουσταρω ολο και περισσοτερο. Το χρησιμοποιω πλεον σαν καθημερινο αυτοκινητο. Εχει πολλα που πρεπει να ανεχτεις. Μαλλον δεν ειχα μαθει να ζω με καμπριο.γκαραζ δεν εχω πηλωτη δεν εχω μενω στο ηρακλειο στην κρητη και μου εχουν ανοιξει κατω απο το σπιτι το σαξακι μου 2 φορες και μου πηραν οτι ειχα μεσα. Μακαρι λεω να μην ηταν καμπριο , δεν θα ειχα κανενα θεμα καθοτι το ανοιχτο δεν με εξιταρει. Δεν το ανοιγω σχεδον ποτε , οχι γιατι δεν θελω, βαριεμαι περισσοτερο. Καθε βραδυ τρεμει η ψυχη μου μηπως μου ανοιξουν και αυτο. Αν θελουν θα το κανουν... φροντιζω να μην αφηνω εκτεθειμενο τιποτα... αν και στην κατασταση που ειναι πλεον το αυτοκινητο , περνουν και το χαζευουν εκει που πριν το ειχαν χεσμενο . Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι με κανει να νιωθω καλυτερα αυτο το αμαξι δεν ξερω γιατι. Αυτα τα μικρα καθημερινα πραγματα που ζω μαζι του μαλλον. Εχω και λοξα με οτι κινηται γενικως βεβαια αλλα δεν ειμαι πια 15 χρονων ουτε θελω να γκαζωνω χωρις λογο. Αυτα για οποιον σκεφτεται να παρει mx5 . Που καταληγω? Αν εισαι λατρης της οδηγησης θα σου προσφερει πολλα, αν οχι κοιταξε αλλου καλυτερα.
Eunos roadster Mk1 1993

May 14, 2014, 09:05:44 PMReply #292

Offline nmwisima

« Reply #292 on: May 14, 2014, 09:05:44 PM »
Πως κατάφερες να δώσεις 8κ :zalistika:

Πρέπει να σου έχουν πιάσει σοβαρά τον λοκώ. Αλλιώς πρέπει να εισαι τουλάχιστον 250 άλογα...

Τόση μουρμούρα και άγχος και τόσα λεφτά, γιατί δεν έχεις πάρει ένα χάρντοπ να ησυχάσεις???? Δευτερο  :zalistika: :zalistika: :zalistika:

Α.

May 14, 2014, 09:07:47 PMReply #293

Offline Poseidonas

« Reply #293 on: May 14, 2014, 09:07:47 PM »
Πως κατάφερες να δώσεις 8κ :zalistika:

Πρέπει να σου έχουν πιάσει σοβαρά τον λοκώ. Αλλιώς πρέπει να εισαι τουλάχιστον 250 άλογα...

Τόση μουρμούρα και άγχος και τόσα λεφτά, γιατί δεν έχεις πάρει ένα χάρντοπ να ησυχάσεις???? Δευτερο  :zalistika: :zalistika: :zalistika:

Α.
το εβαψα το εσπασα το τρακαρα και το ξαναφτιαξα. Το μοτερ δεν το εχω κανει τιποτα ακομα εκτος απο ανακατασκευη με τα λεφτα που εχω πεταξει σε αναλωσιμα
Eunos roadster Mk1 1993

May 14, 2014, 09:13:25 PMReply #294

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #294 on: May 14, 2014, 09:13:25 PM »
Nαι και ειδικα Αγγλια που ησουν θα το ειχες βρει και φτηνα!

Το Saxo να φανταστω το παρατησες Πειραια για να πηγαινεις βολτες καθε φορα που εισαι Αθηνα! Και αυτο βεβαια κριμα ειναι να καθεται εκει αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

May 14, 2014, 09:17:12 PMReply #295

Offline Poseidonas

« Reply #295 on: May 14, 2014, 09:17:12 PM »
Nαι και ειδικα Αγγλια που ησουν θα το ειχες βρει και φτηνα!

Το Saxo να φανταστω το παρατησες Πειραια για να πηγαινεις βολτες καθε φορα που εισαι Αθηνα! Και αυτο βεβαια κριμα ειναι να καθεται εκει αλλα εσυ ξερεις καλυτερα!
θελω να το πουλησω αλλα λυπαμαι να το δωσω 7 κατοσταρικα... εχω ζησει και μ αυτο ουκ ολιγα...
Eunos roadster Mk1 1993

May 14, 2014, 09:20:53 PMReply #296

Offline Neko

« Reply #296 on: May 14, 2014, 09:20:53 PM »
Πεστε μου εναν που δεν εχει ριξει λεφτα στο ΜΧ5 του απο εδω μεσα :????: Τα ριχνουμε γιατι το γουσταρουμε σαν αμαξι ;D
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

May 14, 2014, 09:42:08 PMReply #297

Offline Poseidonas

« Reply #297 on: May 14, 2014, 09:42:08 PM »
Πεστε μου εναν που δεν εχει ριξει λεφτα στο ΜΧ5 του απο εδω μεσα :????: Τα ριχνουμε γιατι το γουσταρουμε σαν αμαξι ;D
ελπιζω οχι κ εσυ 8 κ  ;)
Eunos roadster Mk1 1993

May 14, 2014, 09:49:20 PMReply #298

Offline jSkyline

• light speed
« Reply #298 on: May 14, 2014, 09:49:20 PM »
Εγω!
Εκτος αν εννοεις τα σερβις οποτε τοτε μαλλον ειμαι απο αυτους που μου εχουν πιασει αρκετα τον κ...ο τα εξουσιοδοτημενα!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)

May 14, 2014, 10:53:57 PMReply #299

Offline SchumiMx5

Εγω.