Παιδάκια δεν έχει νόημα να πω εγώ κάτι γιατί α) είμαι ψείρας β) δεν έχω κάτι σίγουρο και διαπιστευμένο.
Εγώ πάντως ΔΕΝ το προτίμησα και πάω βουρ για το twins ενός παιδιού από το άλλο φόρουμ, εκτός αν βρεθεί καμία άλλη ευκαιρία μπροστά μου ή αν για κάποιο λόγο δεν μου κάνει το άλλο.
Είναι 2ο χέρι και γενικά δεν μου φάνηκε τόσο σόι όσο έδειχνε από μακριά... Αυτό, όλα τα άλλα ο καθένας τα ψάχνει και τα βρίσκει, όπως βρήκα εγώ πχ την γέφυρα του άλλου όταν έψαχνα ΧΩΡΙΣ καν να σηκώσω το αμάξι.
(όλοι έχουμε γνωστούς σε ασφαλιστικές εταιρίες, όλοι έχουμε γνωστούς που εμπιστευόμαστε και ανθρώπους μέσα από αντιπροσωπείες)
Αφου δεν εχει νοημα... μην τα λες ουτε με πμ και θαβεις την αγγελια καποιου...
ΑΥΤΟ που εχει σημασια για σενα,πχ το κρεμασμενο ντουλαπακι, για αλλον μπορει να μην εχει,
και αυτο που δεν ειχε σημασια για σενα,πχ η αλλαγμενη γεφυρα,για αλλον εχει. Βγαλαμε το χτικιο σε αλλο φορουμ για να σε πεισουμε οτι η στραβωμενη γεφυρα ειναι σημαντικοτερο ελαττωμα απο το ντουλαπακι που τριζει ή το σκονισμενο ταμπλο ενω εσυ το προσπερνουσες και στεκοσουν και επιχειρηματολογουσες οτι δεν ειχε γινει φανοποια γιατι ετσι σου παν στο Νομικο-Κουρη.
Tώρα αυτή η επίθεση τι νόημα έχει?
Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Νίκο και του είπα τι είδα αλλά ότι διατηρώ κάθε επιφύλαξη και να πάει να το δει και μόνος του.
Το θάψιμο σε αυτό που το είδες?
Θάψιμο θα ήταν αν έλεγα ΜΗΝ πας να το δεις είναι μαλακία, εγώ αντίθετα τον Προέτρεψα να πάει να το δει και απλά να είναι επιφυλακτικός για να μην την πατήσει όπως με το Ιταλικό που έχει τώρα.
Του είπα και από το τηλέφωνο, ότι ούτε απόλυτος είμαι, ούτε σίγουρος.
Δεν καταλαβαίνω πως μπορείτε και αρπάζεστε με το παραμικρό.
Αχιλλέα, είδα και κάποια 1.8 που ήταν σε λεφτά που θα μπορούσα να διαθέσω, ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ προτιμώ ένα φτηνότερο και πιο καλοσυντηρημένο 1.6 από το να πάρω ένα, 1.8 και να είναι σε χειρότερη κατάσταση και πιο ακριβό.
Μα τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ πρέπει πάντα να προκαλούμε εντάσεις, από εκεί που δεν υπάρχουν.
Χτες μιλούσα με τον Νίκο ένα 20λέπτο, τα είπαμε μια χαρά και εδώ είναι άλλωστε να το επιβεβαιώσει, του είπα τι να κοιτάξει και να κρίνει μόνος του.
Αυτό που για μένα είναι σκατά μπορεί για κάποιον να είναι χρυσάφι και τούμπαλιν.
Υπάρχει μία εμπάθεια στο πρόσωπο μου ή απλά έχετε κολλήσει Αχιλλε-ίαση με συμπτώματα εριστικότητας?
Όσων αφορά τη γέφυρα, ναι όντως με βοηθήσατε να πάρω μία απόφαση, ότι όσο και αν αλλάχτηκε με καινούρια ή ότι όσο και αν είναι οκ το αμάξι δεν αξίζει να μπλέξω.
ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αυτό, από εκεί και πέρα τι σχέση έχει αυτό με το ότι του είπα να δει και να τσεκάρει κάποια πράγματα ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ?
Αν θέλετε να μου προσδώσετε το προφίλ ενός μακακα που κοιτάει το αμάξι αν είναι μούρη και δεν τον ενδιαφέρει να είναι σάπιο κάντε το, δεν έχω πρόβλημα.
Μπορεί για τα δεδομένα σας να είμαι, ο καθένας βάζει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του και στα αντικείμενα που τον ενδιαφέρουν και σκέφτεται και αναλύει με διαφορετικό τρόπο τα συν και τα πλην.
Εγώ κοιτάω πολύ την γενικότερη κατάσταση ενός αμαξιού και επιμένω όμως όσων αφορά την κατάσταση του εσωτερικό του γιατί έχω κάποια ΠΙΣΤΕΥΩ.
Αυτά "τα πιστεύω" μου λένε ότι ένας άνθρωπος που είναι ψείρας με το εσωτερικό του αμαξιού του, δεν μπορεί παρά να είναι και ψείρας με το υπόλοιπο αμάξωμα. Μπορεί και να έχω λάθος, αλλά αυτά είναι τα ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.
Περι κριτηρίων αγοράς λοιπόν.. σπανακόπιτα.