Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.  (Read 274762 times)

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

February 01, 2012, 04:21:40 PMReply #1470

Offline petermx5g7

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #1470 on: February 01, 2012, 04:21:40 PM »
Για μένα το trilogy... Φοβερό εσωτερικό κλπ.... Και με παζάρια του το ρίχνεις 6000 για πλάκα... Και του 05 μοντελο....

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

February 01, 2012, 04:22:32 PMReply #1471

Offline Johnmk2

« Reply #1471 on: February 01, 2012, 04:22:32 PM »
Το οτι ειναι χαμηλωμενο δεν με εμπνεει πολυ(εχω ακουσει δεν ειναι και οτι καλυτερο για το αυτοκινητο,εχω αδικο;)
Το αυριανο το ακυρωσα τελικα.

Επειδη βλεπω οτι εχω να μαθω πολλα ακομη για την αγορα ενος nb,θα περιμενω 2 μηνακια να περασει η εξεταστικη
να χω και το διπλωμα στα χερια μου και μετα η αγορα.

February 01, 2012, 04:26:54 PMReply #1472

Offline petermx5g7

« Reply #1472 on: February 01, 2012, 04:26:54 PM »
το υπερβολικό χαμήλωμα δεν είναι καλό για την ίδια την αναρτηση και για τα νεφρά σου  :P :P
το να χαμηλώσεις ένα αυτοκίνητο έχει πολλά καλά πχ στρίβει πολύ καλύτερα (υπάρχει ανάλογο τόπικ στο ανάρτηση πλαισιο μετάδοση τροχοι μπες και ενημερώσου) πάντως δεν είναι λόγος αυτός για να απορρίψεις ένα αμάξι...  ;)

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

February 01, 2012, 04:30:23 PMReply #1473

Offline Johnmk2

« Reply #1473 on: February 01, 2012, 04:30:23 PM »
το υπερβολικό χαμήλωμα δεν είναι καλό για την ίδια την αναρτηση και για τα νεφρά σου  :P :P
το να χαμηλώσεις ένα αυτοκίνητο έχει πολλά καλά πχ στρίβει πολύ καλύτερα (υπάρχει ανάλογο τόπικ στο ανάρτηση πλαισιο μετάδοση τροχοι μπες και ενημερώσου) πάντως δεν είναι λόγος αυτός για να απορρίψεις ένα αμάξι...  ;)

Καποιος που χαμηλωνει ομως το αυτοκινητο του,δεν σημαινει οχι ας πουμε οτι παει πιστα αλλα οτι τουλαχιστον το σκιζει λιγακι παραπανω;

Παντως παρα πολυ ομορφο το trilogy.

February 01, 2012, 04:40:48 PMReply #1474

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #1474 on: February 01, 2012, 04:40:48 PM »
πολλοι το κάνουν και απλα για ομορφια ;)

δεν είναι λόγος αυτός να απορίψεις ενα αυτοκίνητο, αρκει να είναι στα μηχανολογικά+σασι εντάξει
(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

February 01, 2012, 04:56:13 PMReply #1475

Offline zerbos

« Reply #1475 on: February 01, 2012, 04:56:13 PM »
Αν μπορεσεις να του ριξεις την τιμη (που σιγουρα θα μπορεσεις) ειναι πολυ καλη ευκαιρια κατα τη γνωμη μου! Φοραει πραγματα που αργοτερα θα τα θελεις οπωσδηποτε! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1930306/
2004 NBfl Sporty

-No, a soshinoya badge does not make you JDM. But it does show that you're an enthusiast-.

February 01, 2012, 05:23:36 PMReply #1476

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1476 on: February 01, 2012, 05:23:36 PM »
Trilogy και 2005 δεν παιζει η το αμαξι ειναι απο εξω η γραφει βλακειες. Το εχω δει παντως το συγκεκριμενο, το ειδα και σημερα οπως πηγαινα δουλεια, σε μαντρα στην Ερυθραια ειναι.
Για μενα το ομορφοτερο ειναι αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2074674/ η τιμη ειναι ΥΕΡΒΟΛΙΚΗ αλλα τα χλμ ειναι σιγουρα πραγματικα. Αυτα ειναι απο τα τελευταια High που εχουν βγει και το χρωμα του εκτος απο πανεμορφο ειναι και πολυ σπανιο. Εχω δει συνολικα 4 τετοια ενα Πειραια, ενα ηταν στο Μαρουσι (μαλλον εχει αντικαταστασει απο 2.0 LE)ενα στο Χαλανδρι (το οδηγαει γυναικα και ειναι πολυ ταλαιπωρημενο, αλλα ατρακαριστο και ενα εχει μελος εδω μεσα (αυτο ομως δεν ειναι με μπεζ εσωτερικο.
Και το Phoenix παντως ωραιο φαινεται www.car.gr/classifieds/cars/photos/1941715/
Αυτο φαινεται μαχιμο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1930306/ αλλα ξεχνα τις χλιδες.Ουτε δερματα ουτε μπιχλιμπιδια.Αλλα εχει ρολμπαρ, πολυ ομορφη ζαντα και μπλοκε, ομορφα και χρησιμα πραγματακια, χωρις να εχει υπερβολες, γυρισμενα φτερα, στρετσαρισμενα λαστιχα και καγκουριλικια.
Αν παρεις παντως με δερματινα φροντισε να ειναι ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ. Εγω με τοσο κρυο αυτες τις μερες τα εχω ευχαριστηθει!
Το Twins που ειναι εδω στη μαντρα στο Ηρακλειο, ο ιδιοκτητης της ο Κωστας ειναι γνωστος μου, γενικα φερνει καλα αμαξια, οταν εψαχνα για ΜΧ μου ειχε βρει ενα απο Γερμανια οπως το ηθελα, αλλα με χτυπησε αρκετα στην τιμη, οποτε το απερριψα και πηρα το δικο μου με σχεδον 2.500Ε λιγοτερα (παλι μαυρο High '02)

Aυτο ρε παιδια ακομα δεν εχει πουληθει http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2068661/ ? Γιατι οι Θεσ/κεις το παρουσιαζατε σαν φιλετο ! Αυτο ειναι μελους οποτε μπορεις να ερθεις σε επαφη μαζι του, καποτε ηταν και Trilogy! Eχει γενικα πραγματακια πανω που παλι ειναι χρησιμα και θα γλιτωσεις λεφτα σε σχεση με το να τα βαλεις μετα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 01, 2012, 07:37:49 PMReply #1477

Offline sultan

« Reply #1477 on: February 01, 2012, 07:37:49 PM »
αυτο που με προβληματιζει λιγο στις φωτο του φοινικα ειναι οτι οπου εχει φωτογραφια τα δερματα εχει κανει επεξεργασια και δεν φαινονται καθαρα. Ισως κρυβει ετσι πιθανον ταλαιπωρημενα καθισματα. Αλλα και παλι απο ολα αυτα εμενα μου αρεσει περισσοτερο.

February 01, 2012, 08:59:20 PMReply #1478

Offline Johnmk2

« Reply #1478 on: February 01, 2012, 08:59:20 PM »
Θα ηθελα οσο το δυνατον περισσοτερο ενα μιατακι χωρις πολλες αλλαγες.
Ισα ισα να χει τα style bars!
Ας το μαθω πρωτα καλα και μετα θα δω αν θα θελω να του βαλω κατι παραπανω

Πιστευεις Skyline οτι το twins στο ηρακλειο ειναι καλο αυτοκινητο;
« Last Edit: February 01, 2012, 09:05:22 PM by Johnmk2 »

February 01, 2012, 09:08:45 PMReply #1479

Offline iNFiNiTy

« Reply #1479 on: February 01, 2012, 09:08:45 PM »
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2157793/

Kαλό! Πρέπει να πρόκειται για ευκαιρία..Ακύρωση παραγγελίας και μετά εκθεσιακό μοντέλο μου κάνει. Ή το αντίστροφο. Πάντως ολοκαίνουργιο NC με 16Κ είναι απίστευτη τιμή και είναι και το High

Στη Λάρισα είχε στην αντιπροσωπεία μέχρι πριν 1-2 μήνες ένα κόκκινο NC εκθεσιακό που έχει ξεμείνει γιατί έχει και το NCFL. Πιθανόν να πρόκειται για αντίστοιχη περίπτωση.

February 01, 2012, 11:10:12 PMReply #1480

Offline Skyggedans

« Reply #1480 on: February 01, 2012, 11:10:12 PM »

Θα στο γράψω ωμά γτ έτσι πρέπει να είναι. Αν έχεις κ@υλώσει κ θες εδώ κ τώρα αμάξι, πήγαινε δες τον Φοίνικα που σου λένε τα παιδιά. Ολοκληρωμένη έκδοση, στα κυβικά σου, θα πετύχεις καλή τιμή, πήγαινέ το για έλεγχο κ αν είναι οκ, καλορίζικο, θα το ευχαριστηθείς.

Αν είσαι cool κ αντέχεις να περιμένεις, σίγουρα θα βρεθεί κάτι αντίστοιχο ή κ καλύτερο. Προσωπικά λόγω παρορμητισμού θα έπαιρνα αύριο το phoenix, αν είχα το οκ από Mazda, αλλά αυτά είναι γούστα.

Το συγκεκριμένο Trilogy το έχω δει όταν έψαχνα. Από τις φωτογραφίες το ερωτεύτηκα, από κοντά ο ενθουσιασμός μετριάστηκε. Είναι αρκετά ταλαιπωρημένο κ σε ταπετσαρίες κ εξωτερικά με χαζοβαψιματάκια κ γρατζουνιές/βαθουλώματα, τσαπατσουλοδουλειά με την τοποθέτηση ενισχυτή πίσω απ'το κάθισμα του συνοδηγου κλπ κλπ. Προσωπικά με ξενέρωσε, αλλά ίσως οι ατέλειες είναι κίνητρο να ρίξεις κι άλλο την τιμή αν σου αρέσει το συγκεκριμένο.

Αν δεν πάς για τον Φοίνικα, θα βρούμε άλλο να σε ικανοποιεί. Οι εποχές γίνονται χειρότερες κ δυστυχώς/ευτυχώς όλο κ περισσότεροι αναγκάζονται να πουλήσουν. Κάπου εκεί έξω βρίσκεται κ το δικό σου

February 01, 2012, 11:30:28 PMReply #1481

Offline Στέλιος - fess

« Reply #1481 on: February 01, 2012, 11:30:28 PM »
Όπως πολύ ορθά γράφεις πως:
Επειδη βλεπω οτι εχω να μαθω πολλα ακομη για την αγορα ενος nb,θα περιμενω 2 μηνακια να περασει η εξεταστικη
να χω και το διπλωμα στα χερια μου και μετα η αγορα.
παρακολούθησε το φόρουμ, προκειμένου να μάθεις όσο πιο πολλά μπορείς.
Σε δύο μήνες μάλλον θα μιλάμε για άλλες τιμές. (το αν θα μιλάμε σε € ή άλλο νόμισμα δεν ανήκει στο συγκεκριμένο φόρουμ)
Ότι βλέπεις στις αγγελίες, έχει συνήθως μεγάλη διαφορά με την πραγματικότητα.
Μιλάς για αυτοκίνητα 7ετίας + (δε νομίζω να είχε κανείς το αυτοκίνητο σε βιτρίνα τόσα χρόνια)
Όταν είσαι λοιπόν έτοιμος, πάρε μαζί σου κάποιον άνθρωπο που να ξέρει 10 πράγματα και πήγαινε να τα δεις από κοντά.
Το mx5 μπορεί να είναι φτηνό αλλά έχει αρκετά πράγματα που χρήζουν προσοχής.
White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

February 01, 2012, 11:49:41 PMReply #1482

Offline Johnmk2

« Reply #1482 on: February 01, 2012, 11:49:41 PM »
Ο φοινικας αρεσει πιο πολυ απο ολες τις συλλεκτικες εκδοσεις η μου φαινεται ;

February 02, 2012, 12:01:20 AMReply #1483

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1483 on: February 02, 2012, 12:01:20 AM »
Γουστα ειναι αυτα! Για μενα η καλυτερη εκδοση ειναι αυτη που σου ειπα το High στο περιεργο χρωμα (οπως του μελους Alexbski) και το τελειο ειναι σε 1.8 με 6αρι οπως το sporty που δεν ηρθε ομως ποτε Ελλαδα. Μετα το Trilogy, μετα το Phoenix (σε μαυρο κυριως και μετα σε γκρι) και τελος το Twins (μονο στο μπλε σκουρο, οχι στο ασημομπλε).
Οπως σου ειπα ομως περι ορεξεως...Το Phoenix να εχεις κατα νου οτι ειναι συνηθως του 2002, Twins + Trilogy 2003-2004. Η εκδοση που σου λεω εγω η πρωτη ειναι του 2004+ εχει τα μεγαλα φρενα και τα δεσιματα του sporty ακομα και στο 1.6. Εγω πλεον δεν θα σκεφτομουν καν να παρω μοντελο του 2003 και πριν. Ειναι κριμα να χανεις τα καλα φρενα και τα δεσιματα, τα Twins 1.8 επισης τα εχουν αυτα, τα 1.6 οχι.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

February 02, 2012, 12:10:31 AMReply #1484

Offline Johnmk2

« Reply #1484 on: February 02, 2012, 12:10:31 AM »
Προσωπικα ο φοινικας δεν με εμπνεει πολυ,να το επαιρνα για μενα δηλαδη!
Οπωσδηποτε ομως το μιατακι μου το θελω διχρωμο (οχι ας πουμε μαυρο με μαυρη κουκουλα με ισως εξαιρεση το trilogy)
Το twins to σιελ (λεμε τωρα) μου αρεσει παρα πολυ,γιατι ειναι πολυ σπορ!
 Παντως η αγορα των 2004-2005 δεν ειναι περιορισμενη(και ειναι και τσιμπημενα πολυ);
Επισης το twins(1.6) του 2003 διαβασα πως εχει τα δεσιματα του sporty,!(μουφες;)