Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.  (Read 274682 times)

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

January 31, 2012, 12:04:31 AMReply #1440

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες.
« Reply #1440 on: January 31, 2012, 12:04:31 AM »
Ευκαιριες μπορει να μην ειναι αλλα ειναι σιγουρα πανεμορφα και τα 2 το ενα σε τελειως στοκ μορφη και το αλλο βελτιωμενο οσο πρεπει !!!
Μακαρι να ειχαμε τετοια αμαξια σε τοσο τελεια κατασταση μεσα στο φορουμ...Σε NC υπαρχουν καποια σε NB ισως μονο του Vidias, του Πανου, του Nitro, ενα Twins απο Κρητη, αντε και αλλα 3-4 ακομα.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

January 31, 2012, 12:09:29 AMReply #1441

Offline Gas21

« Reply #1441 on: January 31, 2012, 12:09:29 AM »

άσχετο με την αναζήτηση του john. Είναι αρνητικό τελικά που σε site αγγελιών δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων στις αγγελίες θεωρώ. Αναγνωρίζω κ σέβομαι το δικαίωμα του κάθε πωλητή να ζητάει ότι χρήματα θέλει για το καμάρι του, προσπαθώντας να το πουλήσει. Άλλωστε κι εγώ έχω βρεθεί στην ίδια θέση 4 φορές μέχρι τώρα.

Ειλικρινά όμως, υπάρχουν αγγελίες που ειδικά στην εποχή που ζούμε, μόνο γέλιο προκαλούν με τις οικονομικές απαιτήσεις κάποιων κ δευτερευόντως με τις περιγραφές τους για το τι καλούδια έχει το καμάρι τους. Μέχρι κ για μάλλινη επένδυση στο τιμόνι διάβασα προσφάτως. Αν δηλαδή δεν έχει γεμίσει κρυφά η Ελλάδα gangsta ντ@β@τζήδες, πραγματικά αδερφέ...πού πας κ τι λες;...

Εύχομαι πραγματικά ο κάθε πωλητής να βρει τον αγοραστή που του αντιστοιχεί κ του αρμόζει. Αλλά σοβαρά τώρα...δείτε λίγο γύρω σας τι γίνεται. Μπορεί να μην σας νοιάζει βέβαια για τους άλλους κ να κοιτάτε μόνο πως θα πουλήσετε το αυτοκίνητο/σπίτι/διαστημόπλοιό σας. Ειδικά αν βάζετε αγγελίες για πλάκα ή για να ελέγξετε τι τιμή μπορείτε να πιάσετε, πάω πάσο. Αν όμως υποτίθεται πως σας νοιάζει να πουλήσετε κ παρόλ' αυτά ζητάτε τιμές στα πρότυπα των εποχών "Τσοβόλα, δωσ' τα όλα" κλπ, τότε μη σας ακούω να διαμαρτύρεστε πως δεν κινείται χρήμα στην αγορά επειδή δεν σας παίρνουν τηλέφωνο για το καμάρι σας ούτε για να σας κοροϊδέψουν.

+1
Επειδή ψάχνω εκτενώς το τελευταίο διάστημα ένα ΜΧ5 σε καλή τιμή/κατάσταση για τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω έχουν δεί-ανακαλύψει πολλά  μαργαριτάρια τα ματάκια μου και πολλούς απατεώνες που μακάρι να γινόταν να τους ξεμπροστιάσω για να μην την πατήσει κανείς !     :axe:
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

January 31, 2012, 12:39:20 AMReply #1442

Offline dimsabas

« Reply #1442 on: January 31, 2012, 12:39:20 AM »
Πάλι με ξέχασες Γιάννη! :llol:

Gas, ξεμπρόστιασε και προφύλαξε κόσμο! :exaclty:

January 31, 2012, 12:42:07 AMReply #1443

Offline option-D

« Reply #1443 on: January 31, 2012, 12:42:07 AM »
Ποιανου Πανου το nb; Γιατι σιγουρα δεν εννοεις τον pib αλλα ουτε και τον Τακη..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

January 31, 2012, 12:47:10 AMReply #1444

Offline zerbos

« Reply #1444 on: January 31, 2012, 12:47:10 AM »
Ευκαιριες μπορει να μην ειναι αλλα ειναι σιγουρα πανεμορφα και τα 2 το ενα σε τελειως στοκ μορφη και το αλλο βελτιωμενο οσο πρεπει !!!
Μακαρι να ειχαμε τετοια αμαξια σε τοσο τελεια κατασταση μεσα στο φορουμ...Σε NC υπαρχουν καποια σε NB ισως μονο του Vidias, του Πανου, του Nitro, ενα Twins απο Κρητη, αντε και αλλα 3-4 ακομα.

Το πρωτο ειναι του φορουμ..απλα δεν γραφει!!
2004 NBfl Sporty

-No, a soshinoya badge does not make you JDM. But it does show that you're an enthusiast-.

January 31, 2012, 10:04:48 AMReply #1445

Offline kakwkei

« Reply #1445 on: January 31, 2012, 10:04:48 AM »

Τα βρίσκεις μπροστά σου, κάθε μέρα. Και προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Με μια σημαντική λεπτομέρεια. Πώς όλοι όπως λες, θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Και φυσικά μετά αυτός που έμεινε με το καρότο στο χέρι, ζητώντας περισσότερα απ'όσα τα τοκοχρεωλύσια του μνημονίου συγκριτικά με το τι πουλάνε, διαμαρτύρονται πως δεν υπάρχουν λεφτά κ η αγορά είναι νεκρή. Φυσικά φταίνε οι άλλοι.

Όχι αδερφέ μου (δεν αναφέρομαι στον xaderfo), δεν φταίνε οι άλλοι που εσύ κατέβηκες από τον Πλούτωνα κ σου ήρθε να βγάλεις τα έξοδα του δανείου σου από το σαπάκι που είχες στο γκαράζ σου για να φυτεύεις φακή κ τώρα μυρίστηκες εύκολο χρήμα στα "μικρά κ οικονομικά" αυτοκίνητα κ είπες να το δώσεις.

Για κάτι τέτοια τρελαίνομαι που δυστυχώς τα βρίσκω κάθε μέρα μπροστά μου, και ως πωλητής και ως αγοραστής. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα δεδομένα κ να μπορούσαν όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι. Αλλά δεν είναι. Και αν το παίζεις ριγμένος, χτυπημένος από τη μοίρα κ την άδικη ζωή, κατά πάσα πιθανότητα, δεν φταίει η κατάσταση που ζούμε. Φταίει που έχεις μπετό στο κεφάλι σου και το παίζεις Κινέζος στην Ελλάδα. Τόσο απλά

+1000 :yeah: πραγματικα, εχοντας αγορασει κ πουλησει κ εγω 3 roadsters, μου κανει πραγματικα εντυπωση το ποσο εκτος πραγματικοτητας βρισκονται ορισμενοι πωλητες :exaclty:
Elise S2? Sold....
and now what??

January 31, 2012, 10:42:48 AMReply #1446

Offline Reverant

« Reply #1446 on: January 31, 2012, 10:42:48 AM »
To Titanium Grey είναι ναραμου!!!!!

Ρε παιδιά, όσοι έχετε Mk2.5 με αερόσακους θυμίστε μου κάτι γιατί πάει καιρός, όταν γυρνάτε το κλειδί στη θέση RUN (όχι START), τα λαμπάκια των αερόσακων σβήνουν μετά από λίγο μόνα τους ή πρέπει να βάλεις μπροστά για να σβήσουν (όπως το check και το λαμπάκι της μπατάριας)???
« Last Edit: January 31, 2012, 11:10:23 AM by Reverant »
You can't imagine the power of the Dark Side.

January 31, 2012, 10:46:51 AMReply #1447

Offline el loco

« Reply #1447 on: January 31, 2012, 10:46:51 AM »
αποτι θυμαμαι εναι σαν του abs σβηνουν μετα απο λιγο..θα το τσεκαρω για σιγουρα..

αναμενα μενουν της μηχανης,του λαδιου και απο το χειροφρενο  :P ...
drift it like u stole it!!!!!
mx-5..
z750...bye bye

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2676747/

January 31, 2012, 10:57:34 AMReply #1448

Offline Nitroking

« Reply #1448 on: January 31, 2012, 10:57:34 AM »
Εγω θυμαμαι οτι σβηνουν οι αεροσακοι μετα απο λιγο στο ΟΝ.. Παω τωρα να το δω Rev και θα σου πω σε 1-1.5 ωρα που θα εχω pc παλι..
Where is knowledge there is power...

Tips:
-Αν προκειται να κανεις κατι, κανε το σωστα..
-Με τα ψεματα αμαξια δε φτιαχνονται..

January 31, 2012, 01:57:38 PMReply #1449

Offline Στέλιος - fess

« Reply #1449 on: January 31, 2012, 01:57:38 PM »
Ρε παιδιά, όσοι έχετε Mk2.5 με αερόσακους θυμίστε μου κάτι γιατί πάει καιρός, όταν γυρνάτε το κλειδί στη θέση RUN (όχι START), τα λαμπάκια των αερόσακων σβήνουν μετά από λίγο μόνα τους ή πρέπει να βάλεις μπροστά για να σβήσουν (όπως το check και το λαμπάκι της μπατάριας)???
Μετά από 6δλ σβήνουν. Αν δεν διαγνωστεί πρόβλημα στο κυκλωμά τους.
Τόσος είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει ο έλεγχος και να φορτίσει ο πυκνωτής τους.

White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

January 31, 2012, 02:47:48 PMReply #1450

Offline Vidias

• 300 km/h
  • Total likes: 415
  • τα γουστα και τα λαθη,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
« Reply #1450 on: January 31, 2012, 02:47:48 PM »
γιαννη,πιστευω οτι υπαρχουν αρκετα εκει εξω...
απλα οπως ειπε κ ο φιλος ζερβος,μπορει να μην ειναι μελη,η να μην γραφουν αρκετα...ουτε εγω προλαβαινω να γραψω αρκετα... :exaclty: :P

παντως,και τα 2 ειναι πολυ προσεγμενα παραδειγματα...ειδικα το 2ο,που ειναι κ κρητικο,χρηζει δευτερης κ τριτης ματιας... :good:

το φιλτροκουτι του ειναι του il,η ειναι η ιδεα μου??? :btp:
NB SPORTY 7/2004

ENGINE: AutoExe Ram-Air Intake-AutoExe Spark Wires-Βoubis Reprofiled Cams-Koyo R-Core Radiator-Beatrush Cooling Panel-Maxim Works Header+Catalyst-Custom 57mm mid pipe-AutoExe back-box-IL Motorsport Engine Mounts.
TRANSMISSION: Exedy Flywheel-Custom 1.6 Clutch-T2 Torsen
WHEELS-TYRES-BRAKES: Enkei RPF1 15x8-Yokohama AD08R 205/50/15-Muteki lugs
SUSPENSION: Jamsport Revalved Oem Bilstein-AutoExe springs-H&R Sways-AutoExe front end links
BRACES: Frame Rails-AutoExe front+rear strut braces-Kenauto Rear Frame-Arrow in Fenders-AutoExe Front Member-Beatrush P.P.F-Hoods.gr Rollbar
INTERIOR: Thermo-Insulated Cabin-Roadster 6 O'clock Cluster-Scuff Plates-Trunk Carpet-OEM Red Stiched Steering Wheel-Handbrake-AutoExe Red Stitched Knob-IL Motorsport Pedal Set-Kenwood 2Din Head Unit .
EXTERIOR: RS Factory Stage Replica Front Lip-Clear Reflectors-Side Repeaters-Black Painted Brake Calipers.

January 31, 2012, 03:05:48 PMReply #1451

Offline Johnmk2

« Reply #1451 on: January 31, 2012, 03:05:48 PM »
Παιδια η υφασματινη κουκουλα ειναι καλυτερη απο του βινυλιου;
Επισης ποσο παει να δουν την κατασταση του μου χου στην αντιπροσωπεια της μαζντα;

Θενξ! :D

February 01, 2012, 12:04:54 PMReply #1452

Offline heavenandhell82

« Reply #1452 on: February 01, 2012, 12:04:54 PM »
Επισης ποσο παει να δουν την κατασταση του μου χου στην αντιπροσωπεια της μαζντα;

εγώ είχα δώσει περίπου 30€ στον Νομικό Κουρή στην Μεταμόρφωση...το καλοκαίρι του '10...τσεκάραν τα πάντα και φυσικά πλαγκαραν να δουν και εγκέφαλο κλπ...βέβαια το τουτού το πήρα από ιδιώτη (σχετικά γνωστό). Γνώμη μου μακριά από μάντρες....ότι να ναι μου λέγαν...καλό ψάξιμο....

February 01, 2012, 12:30:19 PMReply #1453

Offline Konstantinos

« Reply #1453 on: February 01, 2012, 12:30:19 PM »
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2157793/

Kαλό! Πρέπει να πρόκειται για ευκαιρία..Ακύρωση παραγγελίας και μετά εκθεσιακό μοντέλο μου κάνει. Ή το αντίστροφο. Πάντως ολοκαίνουργιο NC με 16Κ είναι απίστευτη τιμή και είναι και το High
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

February 01, 2012, 12:38:22 PMReply #1454

Offline Johnmk2

« Reply #1454 on: February 01, 2012, 12:38:22 PM »

εγώ είχα δώσει περίπου 30€ στον Νομικό Κουρή στην Μεταμόρφωση...το καλοκαίρι του '10...τσεκάραν τα πάντα και φυσικά πλαγκαραν να δουν και εγκέφαλο κλπ...βέβαια το τουτού το πήρα από ιδιώτη (σχετικά γνωστό). Γνώμη μου μακριά από μάντρες....ότι να ναι μου λέγαν...καλό ψάξιμο....

Και εγω εκει σκεφτομουν να παω,βασικα μολις γυρισα απο εκει και μου παν και εμενα 30 ευρω.
Υπαρχει τροπος εκει να βρουν αν το αυτοκινητο εχει γυρισμενα χιλιομετρα;
Kαι μια μπονους ερωτηση  :axe: τα νικελ μπιχλιμπιδια στο μου χου ειναι ανθεκτικα η φθειρονται γρηγορα;

τουτο εδω θα παρω http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1986810/  :) :) :)
« Last Edit: February 01, 2012, 12:41:33 PM by Johnmk2 »